Szivárványos adrenalinbomba!

Ma már egy medence, néhány kis csobogó, vízi pisztoly és vödör önmagában kevés…, a mai gyerekeknek, fiataloknak ettől sokkal több impulzusra, élményre van szükségük.

Így a régi „óriás” csúszdánktól elbúcsúztunk és megköszöntük számára az elmúlt 27 év szolgálatát, helyette a kor igényeinek maximálisan megfelelő CSÚSZDAPARKOT ÉPÍTÜNK. A csúszdaparkot a fürdőbe lépés pillanatától máris megcsodálhatják vendégeink. A torony és a csúszdák színe is igen hívogató.

Mivel a kora tavaszi és nyári időszakban nagyon sok gyermekes család látogat el fürdőnkbe és a régi csúszdánk nem nyújtott már igazi izgalmas pillanatokat a csúszás szerelmeseinek, így a következő beruházással, nekik szerettünk volna kedvezni. A projekt saját forrásból valósította meg a Barack Thermal Resort-ot üzemeltető Tiszaparti Termálfürdő Kft.

A csúszdák kiválasztásánál fontosnak tartottuk, hogy közöttük mindenki megtalálja a kedvére valót.

Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. A kétpályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik. A kamikaze csúszda a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek lesz a kedvence. Szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. A negyedik, rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

A csúszdapark HÁZIRENDJÉT IDE KATTINTVA olvashatják!

További korlátozások a csúszdák használatát illetően IDE KATTINTVA!

A CSÚSZDAPARK szeptemberben hétvégente 10:00-18:00-ig üzemel.

 
Gyógy- és Élményfürdő 40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
8 db
szauna és gőzfürdő
 
4 fajta
csúszda

Az építkezés folyamatai

A régi "óriás" csúszda bontási folyamata 2019 telén kezdődött meg.  Az építkezés befejeződött. A csúszdapark átadásra került. Köszönjük a kivtelezők lelkiismeretes és kiváló munkáját!

Az indító torony, melyből minden csúszda elérhető lesz, 5 emelet magas. A legalacsonyabb csúszda 5,95 méter, míg a legmagasabb a rafting és inga csúszdánk ötvözete , mely 11,41 méter magasságából indítja útjára az igazi izgalmak kedvelőit.

Az építkezés egyes pillanatait képes galériánkban mutatjuk be vendégeinknek.

Szállástípusok

Barack Thermal Hotel & Spa

Finom elegancia 4 csillagos környezetben, amely egyszerre otthonos és kényelmes.

Tovább
Barack Prémium Apartmanok

Skandináv design és saját fűtött medence egy intim, meghitt rejtekben

Tovább
Barack Thermal Apartmanok

Természetközeli pihenés, pár lépésre a medencéktől, mégis privát környezetben

Tovább
Barack Thermal Camping

Szabadságérzés és kényelem, közel a fürdő létesítményeihez

Tovább