Barack Hűségprogram

MEGLEPETÉÉÉS!

Elindult a BARACK THERMAL RESORT új Hűségprogramja!

Járt már nálunk? Reméljük elégedetten, kipihenten távozott és már tervezi az újabb wellness napokat a komplexumban…

Rendszeresen visszatérő vendégeink hűségét ÚJ törzsvendégprogramunk keretében szeretnénk megköszönni és jutalmazni!

Miért érdemes a Barack Thermal Resort törzsvendégének lenni?

 • Könnyedén kezelhető, személyes profil.
 • Kizárólag törzsvendégek számára elérhető speciális ajánlatok.
 • Egyszerűen követheti meglévő foglalásait.
 • Foglalásait követően hűségpontokat gyűjthet, melyeket a későbbi foglalásai után beválthat.
 • Hűségpontok beváltásával szintenként eltérő, akár 20 % -os kedvezmény a lefoglalt ajánlat árából.
 • Extra szolgáltatások, mint VIP szobabekészítés, gratis wellness kezelés, pedálos gokart használat.
 • Bónusz hűségpont gyűjtési lehetőségek – Hívja meg a programba barátait/ismerőseit – jutalom jár érte!

Hogyan lehetek tag?

Nincs más dolga, mint regisztrálni és kiélvezni a kedvezményeket.

Ne feledje, regisztrációkor egyből Öné az 5 000 forint értékű pont!

Regisztráljon most!

50 pontot kap 5 000 forint értékben

Klubtag leszek

Előnyök, melyeket a különböző szinteken élvezhet:

STARTER
A STARTER tagság feltétele
Regisztráció
elköltése
A STARTER tagság előnyei
A foglalásai végösszegének %-áig használhatja fel pontjai értékét!
Foglalásainak értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 1 pontot
Megszerzett pontjai 100 forintot érnek
Hozzáférés csak törzsvendégek részére érvényes egyedi ajánlatokhoz
BRONZE
A BRONZE tagság feltétele
400.000 Ft
elköltése
A BRONZE tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 7%-áig használhatja fel pontjai értékét!
Foglalásainak értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 1 pontot
Megszerzett pontjai 100 forintot érnek
Hozzáférés csak törzsvendégek részére érvényes egyedi ajánlatokhoz
 • Kedvenc szoba biztosítása - a foglaltság függvényében
 • Előny a várolistákon
SILVER
A SILVER tagság feltétele
700.000 Ft
elköltése
A SILVER tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 10%-áig használhatja fel pontjai értékét!
Foglalásainak értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 1 pontot
Megszerzett pontjai 110 forintot érnek
Hozzáférés csak törzsvendégek részére érvényes egyedi ajánlatokhoz
 • Kedvenc szoba biztosítása - foglaltság függvényében
 • Előny a várólistákon
 • Welcome drink
GOLD
A GOLD tagság feltétele
1.000.000 Ft
elköltése
A GOLD tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 15%-áig használhatja fel pontjai értékét!
Foglalásainak értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 1 pontot
Megszerzett pontjai 120 forintot érnek
Hozzáférés csak törzsvendégek részére érvényes egyedi ajánlatokhoz
 • Kedvenc szoba biztosítása - foglaltság függvényében
 • Előny a várólistákon
 • Welcome drink
 • VIP EXTRA szobabekészítés 
 • Ház bora bekészítés
DIAMOND
A DIAMOND tagság feltétele
1.300.000 Ft
elköltése
A DIAMOND tagság előnyei
A foglalásai végösszegének 20%-áig használhatja fel pontjai értékét!
Foglalásainak értékéből 1.000 forintonként jóváírunk 1 pontot
Megszerzett pontjai 130 forintot érnek
Hozzáférés csak törzsvendégek részére érvényes egyedi ajánlatokhoz
 • Kedvenc szoba biztosítása - foglaltság függvényében
 • Előny a várólistákon
 • Welcome drink
 • VIP EXTRA szobabekészítés 
 • Ház bora bekészítés
 • Caracalla masszázs kádfürdő a felnőtteknek
 • Gratis gokart használat a gyermekeknek

G.Y.I.K

A Barack Hűségprogramba bárki regisztrálhat, az is, aki még nem járt nálunk. Azt ajánljuk, hogy egy családból egy fő regisztráljon, mivel több fiók pontjait összevonni nem tudjuk. A családtagokat a programban hozzá tudja adni, egyszerűsítve ezzel a jövőbeli foglalásokat és a bejelentkezést.
Önt már regisztráltuk a programba és erről egy e-mailben tájékoztatást is küldtünk. Önnek csak aktiválnia kell regisztrációját és a régi törzsvendég programban elért szintjének megfelelő pontmennyiségét az aktiválás után azonnal jóváírjuk Önnek.
Minden hűségprogramban indított foglalása (szállás, étkezés, egyéb előre lefoglalt szolgáltatások) után járnak Önnek hűségpontok. Távozása után a pontok aktiválódnak és a következő foglaláskor már fel is tudja használni ezeket, amennyiben legalább 400 hűségponttal rendelkezik. A fürdőszolgáltatások vásárlása után nem jár pont, valamint a vásárláshoz sem tudják ezeket felhasználni.
Ehhez be kell lépnie a hűségprogramba, az ott indított foglalása (szállás, étkezés, egyéb előre lefoglalt szolgáltatások) véglegesítésekor a rendszer felajánlja a lehetőséget a pontjainak megfelelő összeg levonására.
Hűségpontjai a megszerzéstől számított 24 hónapig érvényesek.
A programban egyszerre 5 szobát foglalhat le ugyanazon időtartamra. Amennyiben 5 szobánál többet szeretne foglalni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a recepcióval!
Igen, apartmanos foglalásokra is beválhatja pontjait és apartmanjainkban eltöltött napjai után is jóváírjuk hűségpontjait!
A huseg@barack.hu e-mail címen vagy a +36 76 541100 telefonszámon állunk szíves rendelkezésükre.

Ezért szeretnek vendégeink

“Sok helyet kipróbáltunk az országban, de a Barack lett a kedvencünk, ahová a gyerekekkel, unokákkal, barátainkkal már több éve, évente több alkalommal elmegyünk pihenni, feltöltődni. Mindennel elégedettek vagyunk – intelligens, figyelmes a szállodai és éttermi személyzet és a kitűnő ételek, a jó gyógyvíz, uszoda, gyerekmedence, csúszdák, szauna, masszázs és egyéb szolgáltatások, programok szolgálják a kikapcsolódást, pihenést - felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Ami számomra még nagyon fontos, hogy már korán reggel ki tudok menni a termálmedencékhez és az úszómedencéhez is - télen-nyáron egyaránt.
A hotel és a fürdő jól megalkotott harmóniájának és a kiváló személyzetnek köszönhetően - tavasztól nyárvégéig a fecskéknek is - a helynek varázsa van, kellemes és barátságos. Vigyázzanak a fecskékre, biztosítsanak számukra minél több fészekrakási lehetőséget! Már nagyon várjuk a lehetőséget, hogy újra mehessünk!”

Dr. Kruppa József PhD

“Már több mint két éve a Barack Hotel törzsvendégei vagyunk párommal! A wellnessre vágyók mindent megtalálnak ami ehhez kell. A fürdő részlegen kültéri és beltéri medencékből nincs hiány minden korosztály megtalálja a kedvére valót!! Szaunákból is van mit kipróbálnunk. Amilyen szauna csak létezik az itt megtalálható!! A szobák igényesen kialakított modern bútorzattal tágas helyekkel vannak ellátva. Itt kiemelném a Bergeron lakosztályt a mi törzshelyünket, amely minden igényt és kényelmet tökéletesen kiszolgál!! Tágas nagy hálószoba, még nagyobb nappali , kettő fürdő, szauna , jacuzzi és két terasz amelyet még reggeli és vacsora idejére sem hagy el szívesen az ember! Vezetőség és személyzet is nagyon kedvesek udvarias segítőkész csupa szív emberek! Még nem is voltunk ilyen helyen életünk során, ahol ennyi szeretettel fogadtak volna , mint itt! Itt a vendégek az elsők, minden a vendégek kedve szerint történik! Rugalmasak nem zárkóznak el, ha van extra óhaj. Mióta megismertük a hotelt azóta nem járunk máshová, de miért is járnánk? Ezt a helyet nem lehet felülmúlni!”

Volenszki Edina, Rauko Viktor

“Barack hotel...egy név ,aminek hallatára ,vagy pusztán a gondolatára azonnal eufórikus érzés járja át minden porcikámat!
Egy hotel,ahol 30 hónappal ezelőtt nem csak a páromba szerettem bele végérvényesen, hanem a szálloda által nyújtott élményekbe is!
Ügyes és vérprofi bártender,felszolgáló és kiszolgálók minden alkalommal elvarázsolnak az általuk készített koktélokkal, kávéval. Az ízélmény messzemenően a legjobb, ami esztétikus kinézettel párosulva frenetikus élmény nyújt nekünk. Kedves ,mosolygós tisztelettudó minden munkatárs, érkezéskor már a belépés pillanatában a recepciónál boldogság járja át a lelkemet.
A szobák gyönyörűek ,kényelmesek és tiszták, luxus körülmények között pihenünk.A családias légkörhöz a vezetőség és a tulajdonosok rendkívüli kedvessége és közvetlensége is hozzájárul!
Számunkra nagyon fontos, hogy a szálloda kutyabarát és a szobaasszonyok hozzáállása a kedvenceinkhez lenyűgöző!
EGYSZERŰEN IMÁDUNK A BARACK VENDÉGEI LENNI!”

Albert Évi

“A Barack a második otthonunk, a megnyitása óta járunk ide és évente többször eltöltünk pár napot a hotelben. Ennek egyik oka az, hogy az első látogatásunkkor tapasztalt magas színvonal az évek alatt semmit sem változott. Szeretjük a szobák ízléses és kényelmes berendezését, az étteremben az ételek választékát és minőségét, a kedves és szolgálatkész személyzetet. A másik ok, amiért mindig visszatérünk, az a fürdő és szolgáltatásai, annak ellenére, hogy már nagyon sok más helyszínt kipróbáltunk.
Családtagjaink és barátaink között is népszerű lett a Barack, így együtt élvezhetjük a törzsvendég státusz előnyeit.”

Molnár Erzsi

“12 éve 2008. óta járunk Tiszakécskére a Termál apartmanokba a campingbe rendszeresen. Mondhatom évente többször is. Mikor megépült a hotel, kipróbáltuk. Nagyon tetszett. Az a mostani gondolatunk, hogy amig anyagi lehetőségeink is megengedik, ha csak néhány nap időnk van, inkább megyünk a hotelbe, hogy ne kelljen mással csak a pihenéssel foglalkozni. Jó a Barackban törzsvendégnek lenni, ismernek minket, mi is mindig örömmel üdvözöljük a régi, ismerős arcokat, dolgozókat. Sok kedvességet, figyelmet kapunk. Utolsó még lezárás előtti élményünk nem felejthető. Kevés szállóvendég volt. Kihasználtuk, hogy egyedül úszhattunk. Mire a medence végére értünk, odajött hozzánk beszélgetni az egyik tulajdonos, Szabó Éva. Örömmel és nagyon kedvesen régi ismerősként üdvözölt bennünket, hogy ismét ott vagyunk. Ezt nem sok helyen kapják meg a visszajáró vendégek. Már egy csomó barátnak, rokonnak bemutattuk a helyet, akik azóta szintén visszajárnak nagy örömmel. Az ételek kitűnőek. Nyáron az önkiszolgáló étterem a törzshelyünk. A napi menü és az összes többi étel is nagy adag és finom.

Jäger Tamara

“Idén lesz 4 éve, hogy rátaláltunk erre a kis ékszerdobozra Tiszakécskén amely lehetővé teszi a nyugodt, békés kikapcsolódást. Legyen szó egy kettesben eltöltött hétvégéről vagy a gyerekekkel egy családi pihenésről, nálunk mindig a Barack az első. A mosolygós vendégszeretet, tiszta környezet és a finom ételek miatt lett törzshelyünk a szálloda. Törzsvendégként elsőként értesülünk az ajánlatokról és kedvezményekben is részesülünk, amit próbálunk minél többször kihasználni.”

Krisztián és Ancsi

“Ha lehet , a legjobb értékelést küldöm a szálloda dolgozóinak. Mi állandó vendégei vagyunk a Baracknak. Évente 6-8 hetet töltünk ott, gyógykezeléseket veszünk igénybe. Nagyon kedves a személyzet, tisztelettudók! Nyáron is nagyon szeretjük az úszómedencét, szaunákat. Az egész komplexumban nagy a tisztaság! Mi már kedvezményes kártyát is kaptunk. Vírusmentes Boldog Újévet kívánunk , sok- sok vendéggel!! Már nagyon várjuk a lehetőséget, hogy tudjunk menni és vinnénk az iker lányunokáinkat is pancsizni!”

Törökné Németh Rózsa

"A Barack Hotel eddigi életútját volt szerencsénk a kezdetektől végigkövetni. Azt gondoltam korábban, hogy nincs értelme mindig ugyanarra a helyre, ugyanabba a hotelbe visszamenni. De az Önök által nyújtott szolgáltatás, a fürdő, a szállás, az egyéb ellátás tekintetében is olyan szinten tudott összhangba kerülni az elvárásainkkal, hogy a Tiszakécskére történő rendszeres visszatérés egyértelmű számunkra. Szinte minden szoba típust, a lakosztályt, illetve a natura apartmanokat is kipróbáltuk már, egyik sem okozott csalódást. A gyógyvíz, a Tisza holtág egészen különleges hangulata csak fokozza az élményt. A hotel és a fürdő személyzete is egyértelműen vendég orientált hozzáállással és figyelemmel bír."

Sipos Andrea