Gyógyfürdő

Felfrissülni bárhol lehet, de nálunk közben gyógyulhat is. A gazdag tiszakécskei gyógyvíz áldásos hatásait két medencében is élvezhetik a vendégek gejzírekkel, nyakzuhanyokkal. A nap és az eső elől is véd a kifeszített napvitorla, a 36 és 38 C fokos vízben minden évszakban kellemesen ellazulhatunk. Két mártózás között pedig kint is, bent is hangulatos pihenőterekben tölthetjük el az időt.
Az 1344 méter mélyről feltörő víz elsősorban mozgásszervi és nőgyógyászati bajokra jelent gyógyírt, sőt gyógyvizünk ivókúraként is alkalmazható.

De a Tiszakécskei gyógyvíz áldásos hatásai nemcsak a fürdőzés alatt, hanem a különböző gyógy- és kényeztető, regeneráló kezeléseink során is megtapasztalhatók. Balneoterápiás kezeléseink már néhány alkalom után is csodákra képesek, s erre vendégeink visszajelzései jelentik a garanciát, most már évtizedek óta. Ez a bizonyíték, hogy a természetnek ez a különleges csodája valóban működik.

Aki pedig felfrissülni és egy kicsit fiatalodni szeretne, wellness kelezéseink közül választhat.

Masszázsainkon képzett szakembereink vetik be a prémium termékek legszélesebb repertoárját. A barackból kivont gyümölcssav, a hévízi iszap, a szőlőtörköly és a kecskevajas balzsam, a borfürdő és a kókuszreszelék mind a szépség és regenerálódás szolgálatában állnak.

Ugye, hogy izgalmasan hangzik?

A gyógyvízünk komponensei / Vízösszetétel mg/l
Kálium K+ 7,3
Nátrium Na+ 580
Ammónium NH4+ 12,6
Kalcium Ca2+ 6,2
Magnézium Mg2+ 3,9
Vas Fe2+ 0,04
Lítium Li+ 0,04
Kationok összege 610
Klorid Cl- 64
Jodid J- 0,12
Fluorid F- 3,0
Szulfát SO42- <26
Hidrogén-karbonát HCO3- 1647
Szulfid S2- 0,32
Foszfát PO43- 0,25
Anionok összege: 1740
Metabórsav HBO2 9
Metakovasav (szilícium-dioxid) H2SiO3 49
Szabad szénsav CO2 47
Összesen 2455

Kiemelt gyógykezeléseink

Víz alatti vízsugár masszázs (tangentor)

A kezelést végző szakember 10-15 cm távolságból erős vízsugárral masszírozza az egyes testrészeket, izomcsoportokat. A merev izmok, ízületek ellazulnak, oldódik a stressz.

Száraz széndioxid gyógygázfürdő

Az igen magas CO2 koncentráció erős értágító hatással rendelkezik, mely kiválóan alkalmas a végtagok verőér, visszér- és nyirokér idült betegségeiben, cukorbetegségekhez társuló érszövődmények kezelésében.