Élvezze a szabadságot ősszel is!

Nálunk minden adott hozzá, hogy aktívan töltse pihenését legyen szó az év bármely időszakáról is. Egy kiadós úszás a 25 méteres úszómedencében, a strandröplabda, a strandfoci, az aquafitnesz vagy a gerinctorna helyben kínálnak kellemes időtöltést. Mindemelett aki a kevésbé aktív, de mégis egészséges életmód mellett kötelezi el magát és szereti a forróságot, annak szívből ajánljuk kiváló szaunamestereink által szervezett különleges szaunaprogramjainkat, melyek egész évben várják a forróság szerelmeseit. De kerékpárkölcsönzés és nordic walking botok kölcsönzése is elérhető, így a környékbeli kerékpárutak, a Tisza-part, na meg a friss levegő tényleg valódi felfrissülést adnak.

Kerékpár és nordic walking

Amint kerékpárra pattan, elhiszi nekünk, hogy megvan az alföldi lágy lankáknak is az előnye. Megerőltetés nélkül barangolhat be akár nagy területeket is két keréken, meg-megállva látványos fotótémáknál, egy kiadós csobbanásra a Tisza-parton, egy finom fagyira vagy egy gőzölgő levesre. Próbálja ki, egész más perspektívából ismerheti meg a vidéket és az itt élőket a környék 15 kilométernyi kerékpárútján. Hogy megkönnyítsük a dolgát, a Barack Resortban vadonatúj elektromos kerékpárokat és gyermekbicikliket, sőt gyerekülést is bérelhet.

TIPP: vegyen részt lovaskocsis kirándulásunkon (térítés ellenében)

Inkább sétálna? Ragadjon magához egy nordic walking botot a készletünkből, és irány a Tisza-part! Garantáljuk, hogy kívül belül felfrissülve tér vissza, tele élményekkel.

Úszás, profi környezetben

Sejthető, hogy nincs hiány nálunk vízi élményekből. De vajon tudják-e, mekkora a választék? Köztudott, hogy sokféle, minden korosztályt lefedő medence található nálunk. Ezeken felül kifejezetten büszkék vagyunk fedett, 25 méteres, feszített víztükrű négysávos, ugrókővel rendelkező, folyamatosan mélyülő úszómedencénkre is, amely méltán igen népszerű a vendégek körében.

Itt a hagyományos strandélmények mellett egy kicsit a sporté lehet a főszerep, hogy a kiadós testmozgás után még jobban essen ejtőzni a gőzben, vagy a szaunában. Ön hány hosszt bír? Tegye magát próbára nálunk!

Forró élmények a szaunában

A szaunázás kimondottan egészséges, számos jótékony hatása ismert.

Szaunavilágunkban különböző hőfokú szaunák közül kedvére válogathatnak Vendégeink, majd a szaunázást követően sem ér véget a teljes feltöltődés, hiszen Kneipp taposónk vagy tiszai homokfürdő pihenő szobánk még jobban fokozzák az élményeket.

Hallott már a cukros peelingről vagy a jeges citrusról? Nem valami gasztronómiai csodáról beszélünk, hanem fantasztikusan megkomponált szaunaprogramokról, melyeket szakképzett és igazán elhivatott szaunamestereink tartanak kedden, pénteken, szombaton és vasárnap. Van már időpontja? 

Irány a szabadba!

Turisztikai fejlesztések sora várja a Tiszakécskére érkező turistákat 2021-ben! Nyugodt kisvárosunk fantasztikus élményekkel készül, hogy elkápráztassa mindazokat, kiknek szívéhez közel áll a természet és az élővíz.

Vegyük is sorjára, hogy mi mindent kell meglátogatnunk az idei évben Tiszakécskén: az üdülő övezethez közelítve el sem téveszthetjük első állomásunk helyszínét, hiszen több mint 14 méter magasba nyúlik legújabb kilátónk, melyről könnyedén szemügyre vehetjük a Tisza legnagyobb hazai kanyarulatát. Innen csak néhány lépés és máris sínekbe ütközünk, ahol újra találkozhatunk a réges régen nem látott, azonban gyönyörűen felújított kisvonattal, mely régen elfeledett, kedves emlékeket ébreszthet sokunkban.

A Holt-Tisza partján pedig egy igazán kalandosnak ígérkező cölöpösvény kerül kiépítésre, ahol gyógynövénykert, rovar hotel, mezítlábas ösvény és madárles várja a család minden tagját.

Aktuális programok

szaunavilág
Szauna Hétfő
2021. 10. 04 - 2022. 03. 28.
Tovább Tovább
zene fürdőzés
Novemberi Éjszakai fürdőzés
2021. 11. 13.
Tovább Tovább
Sunday brunch
2021. 05. 02 - 2021. 12. 19.
Tovább Tovább
fürdő akció
Termál szerda
2021. 09. 01 - 2022. 05. 25.
Tovább Tovább
Mozgás
Egészség- és élményprogramok
2021. 10. 18 - 2021. 10. 24.
Tovább Tovább
Őszi animációs programok
2021. 10. 22 - 2021. 10. 31.
Tovább Tovább
szaunaprogramok
Októberi Szaunaprogramok
2021. 10. 01 - 2021. 10. 31.
Tovább Tovább
Novemberi Szaunaprogramok
2021. 11. 01 - 2021. 11. 30.
Tovább Tovább
menü ebéd
Heti MENÜ
2021. 10. 10 - 2021. 10. 16.
Tovább Tovább
Borvacsora Hotel
Márton-napi SAUSKA borvacsora
2021. 11. 11.
Tovább Tovább