Sportolási lehetőségek

Nálunk minden adott hozzá, hogy aktívan töltse pihenését. Egy kiadós úszás a 25 méteres úszómedencében, a strandröplabda, a strandfoci, az aquafitnesz vagy az aquazumba helyben kínálnak kellemes időtöltést. De kerékpárkölcsönzés és nordic walking botok kölcsönzése is elérhető, így a környékbeli kerékpárutak, a Tisza-part, na meg a friss levegő tényleg valódi felfrissülést adnak.

Kerékpár és nordicwalking

Amint kerékpárra pattan, elhiszi nekünk, hogy megvan az alföldi lágy lankáknak is az előnye. Megerőltetés nélkül barangolhat be akár nagy területeket is két keréken, meg-megállva látványos fotótémáknál, egy kiadós csobbanásra a Tisza-parton, egy finom fagyira vagy egy gőzölgő levesre. Próbálja ki, egész más perspektívából ismerheti meg a vidéket és az itt élőket a környék 15 kilométernyi kerékpárútján. Hogy megkönnyítsük a dolgát, a Barack Resortban vadonatúj elektromos kerékpárokat és gyermekbicikliket, sőt gyerekülést is bérelhet.

TIPP: vigyen magával egy pokrócot és egy jól megrakott piknik kosarat!

Inkább sétálna? Ragadjon magához egy nordicwalking botot és egy pulzusmérő órát a készletünkből, és irány a Tisza-part! Garantáljuk, hogy kívül belül felfrissülve tér vissza a resortba, tele élményekkel.

Úszás, profi környezetben

Sejthető, hogy nincs hiány nálunk vízi élményekből. De vajon tudják-e, mekkora a választék? Köztudott, hogy sokféle, minden korosztályt lefedő medence található nálunk. Ezeken felül kifejezetten büszkék vagyunk fedett, 25 méteres, feszített víztükrű négysávos, ugrókővel rendelkező, folyamatosan mélyülő úszómedencénkre is, amely méltán igen népszerű a vendégek körében. Itt a hagyományos strandélmények mellett egy kicsit a sporté lehet a főszerep, hogy a kiadós testmozgás után még jobban essen ejtőzni a gőzben, vagy a szaunában. Ön hány hosszt bír? Tegye magát próbára nálunk!

Élmények vízközelben

Két kellemes és frissítő csobbanás között nálunk a vízparton sem unatkozhat. Vendégeinket bőven ellátjuk programokkal! Strandunk területén bárki kedvére petanqueozhat, lábtengózhat, pingpongozhat, strandfocizhat vagy strandröplabdázhat. Figyelem, érdemes gyakorolni, mert strandfociból évente bajnokságot is rendezünk!

A közeli élővíz csak még tovább tágítja a lehetőségek tárházát, és lehetővé tesz néhány bakancslistás álom megvalósítását is. Kifoghatja élete legnagyobb halátés közben gyönyörködhet a tiszai tájban. Mire vár? Élje át!

Aktuális programok

fürdőbelépő
Kedvező hétköznapok
2020. 10. 05 - 2021. 03. 12.
Tovább Tovább
szauna
Szauna Hétfő
2020. 10. 05 - 2021. 03. 29.
Tovább Tovább
gyermekfoglalkozás
Babaúszás
2020. 09. 08 - 2020. 12. 15.
Tovább Tovább
Gyógyászati szolgáltatások
Tovább Tovább
zene fürdőzés
Októberi Éjszakai fürdőzés
2020. 10. 17.
Tovább Tovább
Sunday brunch
2020. 05. 31 - 2020. 12. 28.
Tovább Tovább
Termál szerda
2020. 09. 02 - 2021. 05. 26.
Tovább Tovább
szaunaprogramok
Októberi Szaunaprogramok
2020. 10. 01 - 2020. 10. 31.
Tovább Tovább