Élvezze a szabadságot ősszel is!

Nálunk minden adott hozzá, hogy aktívan töltse pihenését legyen szó az év bármely időszakáról is. Egy kiadós úszás a 25 méteres úszómedencében, a strandröplabda, a strandfoci, az aquafitnesz vagy a gerinctorna helyben kínálnak kellemes időtöltést. Mindemelett aki a kevésbé aktív, de mégis egészséges életmód mellett kötelezi el magát és szereti a forróságot, annak szívből ajánljuk kiváló szaunamestereink által szervezett különleges szaunaprogramjainkat, melyek egész évben várják a forróság szerelmeseit. De kerékpárkölcsönzés és nordic walking botok kölcsönzése is elérhető, így a környékbeli kerékpárutak, a Tisza-part, na meg a friss levegő tényleg valódi felfrissülést adnak.

Kerékpár és nordic walking

Amint kerékpárra pattan, elhiszi nekünk, hogy megvan az alföldi lágy lankáknak is az előnye. Megerőltetés nélkül barangolhat be akár nagy területeket is két keréken, meg-megállva látványos fotótémáknál, egy kiadós csobbanásra a Tisza-parton, egy finom fagyira vagy egy gőzölgő levesre. Próbálja ki, egész más perspektívából ismerheti meg a vidéket és az itt élőket a környék 15 kilométernyi kerékpárútján. Hogy megkönnyítsük a dolgát, a Barack Resortban vadonatúj elektromos kerékpárokat és gyermekbicikliket, sőt gyerekülést is bérelhet.

Termáltúra részletek

TIPP: vegyen részt lovaskocsis kirándulásunkon (térítés ellenében)

Inkább sétálna? Ragadjon magához egy nordic walking botot a készletünkből, és irány a Tisza-part! Garantáljuk, hogy kívül belül felfrissülve tér vissza, tele élményekkel.

Úszás, profi környezetben

Sejthető, hogy nincs hiány nálunk vízi élményekből. De vajon tudják-e, mekkora a választék? Köztudott, hogy sokféle, minden korosztályt lefedő medence található nálunk. Ezeken felül kifejezetten büszkék vagyunk fedett, 25 méteres, feszített víztükrű négysávos, ugrókővel rendelkező, folyamatosan mélyülő úszómedencénkre is, amely méltán igen népszerű a vendégek körében.

Itt a hagyományos strandélmények mellett egy kicsit a sporté lehet a főszerep, hogy a kiadós testmozgás után még jobban essen ejtőzni a gőzben, vagy a szaunában. Ön hány hosszt bír? Tegye magát próbára nálunk!

Forró élmények a szaunában

A szaunázás kimondottan egészséges, számos jótékony hatása ismert.

Szaunavilágunkban különböző hőfokú szaunák közül kedvére válogathatnak Vendégeink, majd a szaunázást követően sem ér véget a teljes feltöltődés, hiszen Kneipp taposónk vagy tiszai homokfürdő pihenő szobánk még jobban fokozzák az élményeket.

Hallott már a cukros peelingről vagy a jeges citrusról? Nem valami gasztronómiai csodáról beszélünk, hanem fantasztikusan megkomponált szaunaprogramokról, melyeket szakképzett és igazán elhivatott szaunamestereink tartanak kedden, pénteken, szombaton és vasárnap. Van már időpontja? 

Irány a szabadba!

Turisztikai látványosságok sora várja a Tiszakécskére érkező turistákat 2022-ben! Nyugodt kisvárosunk fantasztikus élményekkel készül, hogy elkápráztassa mindazokat, kiknek szívéhez közel áll a természet és az élővíz.

Vegyük is sorjára, hogy mi mindent kell meglátogatnunk az idei évben Tiszakécskén: az üdülő övezethez közelítve el sem téveszthetjük első állomásunk helyszínét, hiszen több mint 14 méter magasba nyúlik legújabb kilátónk, melyről könnyedén szemügyre vehetjük a Tisza legnagyobb hazai kanyarulatát. Innen csak néhány lépés és máris sínekbe ütközünk, ahol újra találkozhatunk a réges régen nem látott, azonban gyönyörűen felújított kisvonattal, mely régen elfeledett, kedves emlékeket ébreszthet sokunkban.

A Holt-Tisza partján pedig egy igazán kalandosnak ígérkező cölöpösvény kerül kiépítésre, ahol gyógynövénykert, rovar hotel, mezítlábas ösvény és madárles várja a család minden tagját.

Aktuális programok

Áprilisi szaunaprogramok
2024. 04. 01 - 2024. 04. 30.
Tovább Tovább
fürdőbelépő
Kedvező hétköznapok
2023. 09. 04 - 2024. 05. 31.
Tovább Tovább
Fürdőzés éjfélig
Májusi Éjszakai fürdőzés
2024. 05. 11.
Tovább Tovább
Májusi Szaunaprogramok
2024. 05. 01 - 2024. 05. 31.
Tovább Tovább
Sunday brunch
2021. 05. 02 - 2024. 12. 31.
Tovább Tovább
fürdő akció
Termál napok
2023. 09. 04 - 2024. 05. 31.
Tovább Tovább
gyermekfoglalkozás
Babaúszás
2024. 03. 07 - 2024. 06. 20.
Tovább Tovább
menü ebéd
Heti MENÜ
2023. 03. 01 - 2024. 12. 31.
Tovább Tovább