Konzultáljon szakorvosainkkal!

Vegye igénybe az általuk összeállított, személyre szabott kezeléseket, gyógycsomagokat. Gyógyászati centrumunkban minden kérdésére válaszolnak belgyógyászati, reumatológiai és angiolóiai (vér- és nyirokerek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág) szakorvosaink.

Hogyan zajlik a konzultáció?

A BELGYÓGYÁSZATI konzultáció teljes állapotfelmérést tartalmaz, melynek alapja a személyes táplálkozási szokások, a laboratóriumi leletek és szűrővizsgálatok elemzése. A diagnosztika tartalmaz fizikális és eszközös diagnosztikai vizsgálatokat is, mint az EKG, a vérnyomásmérés, a légzésfunkciós vizsgálat, a perifériás erek vizsgálata és a laboratóriumi vizsgálat.
A személyre szabott javaslatok nemcsak a kezelésekről szólnak, tartalmaznak életmódra, táplálkozásra vonatkozó tanácsokat is.

Kérdezze gyógyászatunkat vagy kérjen időpontot!

Belgyógyász szakorvosunk dr. Hegedűs Lívia

Rendelési idő: hétfő 13:00 - 15:00

A REUMATOLÓGIAI konzultáció során a szakorvos a gondosan kikérdezett kórtörténet és a panaszok megbeszélése után részletesen megvizsgálja a vendég teljes mozgási szervrendszerét, fokozott figyelemmel a panaszos testrészre. A vizsgálatot részleges ideggyógyászati vizsgálat is kiegészíti, melynek során reflexeket, izomerőt és érzéskieséseket vizsgál. Áttekinti a korábban keletkezett és bemutatott orvosi dokumentumokat, szükség esetén további vizsgálatokat javasol.
Ezután felállítja a kezelési tervet, melynek során a Barack Gyógyászat balneoterápiás és elektroterápiás kezelései közül állít össze Önnek egy személyre szabott csomagot.

Reumatológus szakorvosunk dr. Nemes Katalin

Rendelési idő: hétfő 13:00 - 18:00

OEP finanszírozott rendelési idő: hétfő 16:00 - 18:00

Az ANGIOLÓGIA a vér és nyirokerek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág. Az érbetegségek, az artériák, a vénák és a nyirokerek betegségei gyakoriak a felnőtt lakosság körében, és a leggyakoribb halálokot képviselik hazánkban. Az érbetegségek okainak egy részét befolyásolni tudjuk, például életmódváltással, dohányzásról való leszokással, súlycsökkentéssel, mozgással.
A konzultáció során lehetőség nyílik az érbetegség és az érbetegséget okozó rizikófaktorok felismerésére, a rizikófaktorok kiküszöbölésére, és a megfelelő kezelés meghatározására.

Angiológus-belgyógyász szakorvosunk dr. László Márta

Rendelési idő: hétfő 13:00 - 15:00