Barack Thermal Resort, Tiszakécske

Camping

Szabadon a Barackban

Egészen más világba csöppen az, aki egy hotelszoba vagy apartman helyett, a nyaralás ezen formáját választja. Kényelem ide, dizájn oda, van abban valami fennkölt, amikor sátorban vagy saját lakóautónkban ébredünk.

104 parcellával rendelkező, 1,5 hektáros kempingünk vendégkörének is ez a hitvallása. S ha megkérdezzük, mi vonzza őket akár több évtizede erre a helyre, a vendégszerető, családias hangulat, a közvetlen átjárással megközelíthető fürdő, a már kora reggel igénybe vehető medencék és a rendkívül népszerű Kemping Fesztiválok biztosan a top válaszok között szerepelnek.

Mi pedig fontosnak tartjuk, hogy mindazon háttérszolgáltatások is jelen legyenek, ami nélkül manapság már nem kemping egy kemping:

  • nyári és téli vizesblokkok
  • akadálymentesített mosdó és zuhanyzó
  • közvetlen víz- és villanycsatlakozás
  • ingyenes wifi.
Kempingtérkép
Részletek

Kemping árak és szolgáltatások

ÁrakKiemelt időszak
Felnőtt szállásdíj** 3 490 Ft /fő /éj 4 490 Ft /fő /éj

Gyermek (4-13 év)
szállásdíj

2 790 Ft /fő /éj 3 490 Ft /fő /éj
Parcella 3 390 Ft /éj 3 790 Ft /éj
Áramdíj (10 A) 1 990 Ft /éj 1 990 Ft /éj
Háziállat 750 Ft /háziállat /éj 750 Ft /háziállat /éj
Idegenforgalmi adó 350 Ft /fő /éj 350 Ft /fő /éj

Az árak változtatásának a jogát a tulajdonos fenntartja.

Kiegészítő információk
  • Az árak tartalmazzák: fürdő használatát nyitvatartási időben - egyéb fürdőszolgáltatás nélkül - (7 órától záróráig), ÁFA.
  • **Senior kedvezmény (60 év felett): HÉTKÖZNAPOKON 20% KEDVEZMÉNY a felnőtt szállásdíjból. Érvényes 2024.09.01-12.23. (kivéve kiemelt időszak). A kedvezmény összevonható a kempinges klubtagsági kártyákkal is!
  • Vendégfogadás: minden nap 8 - 20 óráig
  • A lakók részére a fürdő használata INGYENES, közvetlen átjárás biztosított. A távozás napján a parcellát 11 óráig el kell hagyni, amennyiben a hosszabbítás lehetséges (szabad kapacitás függvényében), úgy a parcellán való további tartózkodás esetén plusz egy éjszaka díja fizetendő.
  • Campingünk kisállat és kutyabarát, így a nyaralás ideje alatt sem kell nélkülöznie kis kedvencét vendégeinknek.

Jó ha tudod!

2023 december 29 - 2024. január 7., március 14 - 17., március 29 - április 7., május 17 - 20., július 1 - augusztus 31., őszi szünet, téli szünet.

Főszezonban és kiemelt időszakokban a foglalás 15 nappal érkezési dátum előttig szabadon lemondható, utána a fizetendő díj mértéke a szállásdíj összegének 30%-a. Közép-, elő és utószezonban a foglalás 3 nappal érkezési dátum előttig szabadon lemondható, az utána fizetendő díj mértéke a szállásdíj összegének 30 %-a.

Kérjük, fényképes igazolványukat feltétlenül hozzák magukkal, mivel a hatályos jogszabályok szerint személyes adataikat a Vendég Információs Zárt Adatbázisban (VIZA) rögzítenünk kell. A jogszabály gyermekekre is vonatkozik.

A távozás napján a parcellát 11 óráig el kell hagyni, amennyiben a hosszabbítás lehetséges (szabad kapacitás függvényében), úgy a parcellán való további tartózkodás esetén plusz egy éjszaka díja fizetendő.

A klubtagságot igazoló kártya felmutatásával 10% kedvezményt adunk a szállás és parcella díjából (kivétel áram, kisállat és IFA). Elfogadott klubkártyák: KempingMánia, Magyar Camping és Caravanning Club (MCCC), Magyar Hagyományos Kemping Klub (MHKK), EuroCampings.eu (ACSI), Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), Magyar Lakóautó Klub (MLK)

Étkezési lehetőségek

Örök klasszikusok és váratlan újdonságok

Mindig tartogatunk valami meglepetést, legyen az egy szürke hétköznap vagy egy ünnepi hétvége. Kattintson és tájékozódjon szezonális programjainkról, kedvezményeinkről.

Reggeli hidegtál

Reggeli hidegtál

Részletek
Részletek
Apartmanos félpanzió

Apartmanos félpanzió

Részletek
Részletek
Hoteles félpanzió

Hoteles félpanzió

Részletek
Részletek
Reggeli pékárú

Reggeli pékárú

Részletek
Részletek

Barack Gyógy- és Élményfürdő

Kincsünk a vizünk

Gyógyuljon, regenerálódjon, töltődjön a tiszakécskei gyógyvíz erejével és széleskörű gyógyászati szolgáltatásainkkal!

Tovább

Wellness, kaland, adrenalin

Élményfürdőnkben télen a wellness, nyáron az önfeledt szórakozás kerül főszerepbe. Impozáns szaunavilág és egyedi csúszdapark színesítik a kínálatot.

Tovább