Pihenőhelyek

Két mártózás vagy kezelés, esetleg két kiadós szaunakör között nyújtózzon el kényelmes nyugágyainkon, kint a szabadban, vagy a fedett fürdő valamelyik különleges pihenőterében. Mutatjuk, miből választhat!

Homokfürdő pihenő

Egyik különlegességünk, amit csak nálunk talál meg!

Olyan pihenőszobát szerettünk volna, ahova „behozzuk” a természetet és a Tisza-part élményét. A pihenőszobában szaunázás után, vagy két kezelés között valódi tiszai homokon fekve, halk zene és a környék természeti szépségeit bemutató film kíséretében lazíthat.

Egyedi atmoszférája van ennek a csendes, hűvös térnek, a képek és a lágy zene pedig csak fokozzák az élményt. De a legkülönlegesebb az egészben mégis az, amikor elheveredünk a Tisza hűs, puha homokján. Egy percre tényleg a természetben érezhetjük magunkat.

Tepidárium

A csendes szoba, ahol szaunázás után, vagy két kezelés között kellemes, hátradönthető nyugágyakon a vízcsobogást hallgatva relaxálhat.

Itt légy sem pisszen, teljesen befelé figyelhet és átadhatja magát az élménynek.

A terem közepén található kis csobogó halk hangjával ringatja el a vendégeket, amit a fényhatások is csak erősítenek. A félhomályban ugyanis a csobogóban fodrozódó víz hullámai tükröződnek vissza a terem falain és a mennyezeten.

Pihenők a galérián

A fedett fürdő galériaszintjén, a nyüzsgéstől és a zajoktól kicsit távolabb pihenhet. Itt háborítatlan a nyugalom, hiszen kevesebb a jövés-menés.

Kellemes és baráti a légkör, kedves a személyzet, teljes a béke.

Itt nem éri utol a zajos strandhangulat, hacsak nem pont ezt szeretné! A terem egyik végében ugyanis kicsiknek berendezett mini játszótér kapott helyet, amely igény esetén gyermekmegőrzőként is funkcionál.

Pihenjen a szabadban

Ha behunyja a szemét kinti nyugágyainkban, úgy érezheti magát, mintha egy tengerparton lenne.

Igazi beach hangulat vár mindenkit, kellemes, parkos területen, ahol karnyújtásnyira van a bár és a szabadtéri medencék.

Kényelmes napozó- és nyugágyaink minden vendég számára igénybe vehetők, ráadásul folyamatosan megújuló, egyre szebb környezetben, amire külön büszkék vagyunk. Hiszen a zöldfelület évről évre épül, szépül, bővül.

A szabadtéri pihenők előnye még, hogy innen ráláthat a gyerekekre, a barátokra, a családra, és nem marad le semmiről! Mert itt mindig történik valami.