Vendégeink véleménye

Ezért szeretnek vendégeink

“Köszönet a szíves látásért! Gratulálunk, csak így tovább!”

2021. július 05.

“Kedves Barack csapat! Számomra minden csillagos 5-ös volt kivéve 2db apró pontot ami inkább fejlesztésre szorul, de az élményből el nem vesz :) Kutyussal érkeztem és bár vittem neki saját ágyat (teljesen véletlen pakoltam be - szállodába soha nem viszem) a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan egy kutyaágynak örültem volna illetve legalább egy vizes tálkának. Ha a szaunavilág 1-2 órával korábban nyitna az maga lenne a Nirvana :) Egyébként minden szuper volt, nagyon köszönöm a vendéglátást! Üdv, Melinda”

2020. november 03.

“A személyzet és a szolgáltatási szinvonal is kiváló. Maximálisa n elégedettek vagyunk, érezhető, hogy a vedégekért vannak. Köszönet érte!”

2021. május 04.

“Köszönjük az ott eltöltött időt! Mindennel elégedettek voltunk. Négy alkalommal voltunk már itt, és továbbra is keressük az alkalmat hogy újra menjünk. szuper volt minden. Kovács Ági”

2021. november 19.

“Mindennel elégedett vagyok. A személyzet kedves és segítőkész. Nagy pörgésben voltak a reggelinél is és a vacsoránál is. A szakácsok és a Platzmester is mindig figyelte, hogy legyen elegendő mennyiségű étel a kínálatban. Folyamatos volt az utántöltés. A választék az széles és ízletes volt. Nem tudtam minden ételt megkóstolni, annyi mindenből lehetett választani. Véleményem szerint itt mindenki megtalálhatja a fogára valót. Amit hiányoltam az asztalról, az a fogvájó. Ezen kívül minden tökéletes volt. A fürdő is remek. Nagyon jó, hogy köntösben, papucsban félálomban is át lehet botorkálni. A masszázs fantasztikus volt, nagyon felfrissültem. A szaunába is sikerült jól befűteni, ahogyan azt illik. Korábban már jártam itt a munkatársaimmal csapatépítőn. Az egyik konferenciateremben dolgoztunk, a terem felszereltsége rendben van. A fürdőben az egyik nyáron voltunk, most sikerült összekötni a két helyszínt, amit nem bántam meg. Az ágy nagyon kényelmes, a takaró jó meleg, a WiFi jó (van akinek ez is fontos, én megvagyok nélküle). Mindent összevetve, összegezve: ez egy remek hely, figyelmes személyzettel, korrekt, megfizethető áron. Csak ajánlani tudom másnak is, hogy menjenek és próbálják ki bátran ezt az élményt!”

2020. február 18.

“Különleges figyelemmel a vírus idején a személyzet részéről a vendégek felé, a profizmus ahogyan vezetik a szállodát csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönettel Irsai Veronika ės a barátok”

2020. szeptember 27.

“Köszönjük a vendégüllátást, nagyon jól éreztük magunkat! Az egyetlen kényelmetlenség, amiről a hotel nem tehet, az az elviselhetetlenül sok szúnyog. Az idegenforgalom beindításához erről is gondoskodhatnának a döntéshozók.”

2021. június 15.

“Többször voltunk már itt és bármikor szívesen visszatérünk!”

2021. november 27.

“Kedves személyzet, finom ételek, tiszta, szép szobák.”

2021. július 23.

“Minden nagyon jó volt, a szoba, a kiszolgálás, az ételek , a választék. A személyzet kedves volt és segítőkész. A fürdőben - így télen - jó lett volna egy belső ( vízi ) kijárat a kinti medencékhez. Máskor is jövünk !”

2022. március 03.

Recepció
98%
Kollégáink
98%
Kényelem
98%
Tisztaság
98%
Szobai felszereltség
98%
Vendéglátás
97%
Fürdő
97%
Gyógy és wellness
98%
Szaunavilág
98%
Ár/érték arány
96%