Vendégeink véleménye

Ezért szeretnek vendégeink

“Köszönjük a lehetőséget. Tartsanak ki a nehéz időben úgy ,hogy a minőségből ne engedjenek. Tisztelettel : Dániel Csaba”

2022. szeptember 12.

“Tökéletes helyen a nyugalomban termálvízzel, jó kiszolgálással és étkezéssel. Teltháznál sem túlzsúfolt hely. Rengetegszer jártam már itt olyan mintha hazatérnék már amikor belépek. Bátran ajánlom mindenkinek!”

2019. augusztus 19.

“Mint eddig is , nagyon jól éreztük magunkat.”

2020. november 07.

“Már harmadszor voltunk önöknél minden Lkalommal maximálisan jól éreztük magunkat köszönjük!”

2021. június 27.

“Nekünk nagyon bejött a Prémium apartman, tágas, jól felszerelt, és az árnyas teraszt és kertet is élveztük ebben a nagy melegben.”

2022. augusztus 22.

“Kiváló volt a recepció, fürdői alkalmazottak és a takarító nők munkája! Kedvesek és segítőkészek voltak! A szoba gyönyörű volt, kényelmes és tiszta volt! Két dolog nem volt elfogatható, amikor megzavartam a pincért a telefonozásában, mert kérni szerettem volna valamit akkor ő dünnyögve az orra alatt kiszolgált és amikor ebédet kértünk A LA CARTE akkor nagyon olajos volt az étel!! Csodálkoztunk , mert amugy pazar ételek voltak!! Ezeket azért nem akkor jegyeztem meg, mert nem akartam megmérgezni sem az én sem az ott dolgozók hangulatát! Ettől eltekintve mindenképp szeretnénk még itt pihenni!! Köszönettel és Üdvözlettel: Megyeriné Sárga Dóra”

2021. december 07.

“Nagyszerű 4 napot töltöttünk a szállodába, azt hiszem nem utoljára voltunk itt. Minden nagyon csodálatos volt a személyzet az ott dolgozók segítőkészek, kedvesek, a kaja szuper, a fürdő csodálatos, a szobák kényelmesek voltak. Összességében mindennel nagyon meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom, amit már a környezetemben meg is tettem.”

2022. május 27.

“Szuper volt, hogy olyan családi szobát kaptunk, amelyben egy fallal elválasztott szobában alhatott a gyermekünk. Szemben más szállodák elfüggönyözős vagy 2 egybenyitható (drágább) szoba megoldásaival ez nagyon tetszett, ilyennel eddig máshol nem találkoztunk.”

2019. június 16.

“Mindennel meg voltunk elégedve. Az apartman tiszta, igényesen felszerelt, tartós, modern bútorokkal berendezett. A konyha kiváló, a személyzet rendkívül segítőkész és kedves.”

2022. október 17.

“Szoktam is jó szívvel ajánlani mint régóta visszajáró. Köszönjük Mindenki munkáját! Remélem még sokáig tudunk Önöknél pihenni. Minden jót kívánunk.”

2022. augusztus 15.

Recepció
98%
Kollégáink
98%
Kényelem
98%
Tisztaság
98%
Szobai felszereltség / kemping komfort
98%
Vendéglátás
97%
Fürdő
98%
Gyógy és wellness
98%
Szaunavilág
98%
Ár/érték arány
96%