Vendégeink véleménye

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon szuper! Szauna új program nagyon jo!”

2021. július 05.

“Külön kiemelnénk a kollégáik csodás munkáját! Szintén vendéglátósként ilyen munkaerőről álmodok”

2020. augusztus 04.

“Mindennel maximálisan elégedettek voltunk.Biztosan visszatérünk.”

2020. július 19.

“Tökéletes,sokadjára tértünk vissza pihenni.”

2021. július 23.

“Eddigi Magyarországi utazásaim során kiemelkedik a szálloda minden tekintetben. Elegáns tiszta szoba, ,kitűnő konyha remek gyógyvíz Az egyetlen megkifogásolás a magas ár mind a szállás,mind az étkezés-italok vonatkozásában. Talán ezért is volt láthatóan kevés vendég.”

2022. május 20.

“Csak a poloska invázió volt zavaró, de ez nem a szálloda hibája”

2020. október 02.

“Barátainkkal voltunk ott egy hetet. Nagyon jól éreztük Magunkat. Az apartman jól felszerelt és tiszta volt. Az ott dolgozók barátságosak, kedvesek és segítőkészek. Ami talán pici negatívum ,hogy a hátsó terasznál nincs tető vagy semmilyen fedett rész. Nekünk nagyon hiányzott mert eső esetén is szívesen kint ültünk volna és a kiteregetett ruhák( törölköző,fürdőruhák) nem ázott volna el. De ezt a kis negatívumot építő jellegűnek szántam.. Gratulálok a kempinghez és az ott dolgozók munkájához. Üdv: Oroszné Benei Ágnes”

2022. július 09.

“Köszönjük szépen a szakácsoknak a gasztronómiai élményt, a finom kávét, a friss pékárut és a minden igényt kielégítő változatos vacsorákat! A személyzet rendkívül kedves és segítőkész! Mindenképpen visszatérünk jövőre is.”

2021. augusztus 11.

“Nagyon jól éreztük magunkat”

2021. június 17.

“Másodjára szálltunk meg a prémium apartmanokban, nagyon szeretjük. Békés, nyugodt, szép környezetben helyezkedik el, biztosan fogunk még menni. A fürdő, és a szálloda étterme pár perc séta. A fürdőben található étteremben friss, finom ételeket ettünk, árérték arányban is tökéletes. A szálloda éttermét pedig kiemelném, a büfé vacsorán finom, friss, minőségi ételeket ettünk, ami a magyar szállodákra sajnos nem jellemző.”

2020. július 27.

Recepció
98%
Kollégáink
98%
Kényelem
98%
Tisztaság
98%
Szobai felszereltség / kemping komfort
98%
Vendéglátás
97%
Fürdő
97%
Gyógy és wellness
98%
Szaunavilág
98%
Ár/érték arány
96%