Fejlesztéseink

A Barack Resortban mindig történik valami

Ma már egy medence, néhány kis csobogó, vízi pisztoly és vödör önmagában kevés…, a mai gyerekeknek, fiataloknak ettől sokkal több impulzusra, élményre van szükségük.

Így a régi „óriás” csúszdánktól elbúcsúztunk és megköszöntük számára az elmúlt 27 év szolgálatát, helyette a kor igényeinek maximálisan megfelelő CSÚSZDAPARKOT ÉPÍTÜNK.

Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. A kétpályás családi csúszda nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.
kamikaze csúszda szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. A negyedik, rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

Engedjünk teret a pihenésnek!

Komplexumunk mindig is nagy hangsúlyt fektet a folyamatos megújulásra, hisz nem titok, magasak az elvárások, amelyeknek meg kell felelni.  Azonban ezek számunkra az igazi kihívások, amelyek folyamatosan visznek minket előre.

A Barack Terasz és a földszinti szobáink közötti füves területet teljesen újragondoltuk és megálmodtunk egy igazán hangulatos belső kertet. 

Ennek részeként kibővítjük a már jelenleg is meglévő teraszunkat, ahol a nyári napsütötte időben kellemesen kortyolgathatjuk hűsítő koktélunkat.

Majd a fürdőzést követően a privát napozóteraszok egyikében leheveredve, csendes pihenőre térhetünk vagy kedvenc könyvünket, újságunkat lapozgatva merülhetünk el gondolatainkban.

Mozogjunk együtt!

Strandfoci pályánk már évek óta ad otthont különböző tornáknak, legyen az strandkézilabda kupa, standfoci bajnokság, vagy esetlegesen egy laza hétvégi strandröplabda meccs.

Az egyre növekvő tendenciát mutató érdeklődések következtében időszerűnek éreztünk egy nagyobb pálya felújítást.

Ezúton is büszkén szeretnénk Önökkel megosztani, hogy a munkálatok megkezdődtek annak érdekében, hogy a Barack Thermal Resort-ban a nemzetközi szabványoknak megfelelő strandfoci pálya jöhessen létre a jövőben.

Ezzel is szeretnénk növelni rendezvényeink, programjaink színvonalát és akár nemzetközi csapatokat is fogadni.

Kényelem felsőfokon

Szeretne maradéktalan kényelmet tágas, hangulatos környezetben? Superior szobáink pontosan erre szolgálnak!

Különlegesség, hogy földszinti szobáinkban termálvíz folyik a fürdőszobában is! (Javasoljuk, a részletekről érdeklődjön foglalásnál.)

Kihúzható kanapéval is ellátott szobáinkban az extra kényelem az első. Ezt nemcsak a gyors és ingyenes wifi, vagy az extra bekészítésekkel ellátott fürdőszoba szolgálja, hanem a kiváló alváskomfort is.

Legújabb fejlesztésünk, hogy ezekben a szobákban mostantól Nespresso kávégépek készítik a finomabbnál finomabb kávékat kedves vendégeink részére.

Még komfortosabb pihenés

2019 nyarára célul tűztük ki, hogy vendégeink pihenésre szánt idejét komplexumunkban még komfortosabbá és biztonságosabbá tegyük.

Ennek érdekében több száz napozóágyat és több mint 50 napernyőt vásároltunk és helyeztünk ki az élményfürdő mozgalmasabb szakaszára, melyeket díjmentesen használhatnak.

A fürdő ezen területén családbarát napozó szigeteket alakítottunk ki, melyek egy részét gumilapok kihelyezésével tettünk biztonságosabbá a kisgyermekes családok részére. És hogy önfeledt legyen a szórakozás a gyermekek részére is, kisebb játékokkal tettük izgalmassá a medencén kívül töltött időt.

Szintén itt, több, mint 2000 m2 terület kapott térburkolatot, ezáltal is biztosítva, hogy kevesebb szennyeződés kerüljön a medencék vizébe. Nem feledkeztünk meg a terület barátságossá tételéről sem, melyet megközelítőleg 80 virágosláda több száz virág beültetésével varázsoltunk hangulatossá a fürdőző vendégek részére.

Barack Prémium Apartmanok létesítése

Vendégeink elégedettsége számunkra valóban az első, ezért minden gondolatunk akörül forog, hogyan lehetne komplexumunk még eredetibb, még sokoldalúbb, még szebb és kényelmesebb. Elhivatottsággal, de a családi közvetlenséget megőrizve dolgozunk az újabb és újabb fejlesztéseken: a fürdő bővítése után a modern gyógyászat, a hotel és az apartmanok következtek, majd a szabadtéri területek szépítése. Célunk, hogy évről évre adjunk valami újat, infrastruktúrában, szolgáltatásokban.

H-EKKV1/043905/2016/330701/001
"Barack Prémium Apartmanok létesítése - 12 darab üdülőegység és medence építés"

A Barack Gyógy- és Élményfürdőtől mindössze 150 méterre 12 darab vadonatúj, egyedi tervezésű, egész évben üzemelő apartmanok várják a vendégeket.

Az egyenként 4-6 fő elhelyezésére alkalmas összkomfortos házak (53 m2) egy része: nappaliból, két hálószobából, konyha-étkezőből és fürdőszobából állnak, míg a kisebb stúdió házak: lakótér, konyha és fürdőszobából állnak (27 m2).