Rólunk

Megérkezni jó, hazaérkezni még jobb

Nálunk, Tiszakécskén ez az érzés keríti hatalmába a vendéget, köszönhetően a háborítatlan vidéki nyugalomnak, és annak az őszinte vendégszeretetnek, amellyel fogadjuk. Hiába, a tradíció kötelez: családi vállalkozás vagyunk, családias hangulattal, immár 35 éve!

A Tisza ölelésében, néhány lépésre a folyóparttól 1984-ben kezdődött komplexumunk története. Családunk akkor vette át a fürdő üzemeltetését, amelyet évről évre tovább szépítettünk és bővítettünk.
Modern gyógyászati részleg, új medencék, szaunavilág, családbarát fejlesztések követték egymást, később pedig mindez szálláshelyekkel is kiegészült: kempinggel, apartmanokkal és 50 szobás, négycsillagos szállodával gazdagodott a kínálat.

Vendégeink gyógyhely minősítésű, kedves, nyugodt kisváros üdülőövezetében pihenhetnek, közel a folyóparthoz. Komplexumunkban többféle szálláslehetőség közül választhatnak. Aki elegánsabb környezetre vágyik, megszállhat az újszerű és modern, négycsillagos hotelszobában, ahol a földszinti fürdőszobákban még gyógyvíz is folyik a csapból. Aki a tágas tereket és zöld környezetet kedveli, választhatja a skandináv dizájnban épült, saját fűtött medencével rendelkező prémium apartmanunk valamelyikét, vagy a thermal apartmanokat, amelyek közvetlenül a fürdő területén találhatók. Ha pedig inkább a lazább, szabadabb életérzést keresik, a kemping az ideális választás.
Valamennyi vendégünk számára gazdag szaunavilág, sokoldalú fürdő, wellness és gyógyászat áll rendelkezésre kényeztető kezelésekkel.

Küldetésünknek tekintjük az állandó magas színvonalat és az otthonos, hangulatos környezet megteremtését.

Mára családunk két generációja dolgozik a komplexumban. Figyelünk rá, hogy ne csak a szokásaink és a hagyományaink, de a megszerzett tudás és tapasztalat is apáról fiúra, anyáról lányára szálljon.

És, hogy miért Barack?

Talán nem hallott még róla, de Tiszakécske és környéke híres baracktermő vidék. A fürdő területén is áll egy öreg barackfa, gyümölcse éveken át mennyei lekvárral örvendeztetett meg bennünket és a vendégeket. Innen ered a hotel neve, de a névválasztás ennél mélyebb üzenetet hordoz: számunkra rendkívül fontos a múlt, és, hogy tudjuk, honnan érkeztünk és hová tartunk.

Engedje, hogy elkényeztessük, Önnek is jár az egészség.

Legyen a vendégünk!

Sokrétű szállásajánlat
Barack Thermal Hotel & Spa
50 szoba
Thermal Apartmanok
13 apartman
Prémium Apartmanok
12 apartman
Thermal Camping
104 parcella

Barack Inclusive - Több mint gondolná

10 medence, 8 szauna és egy rakás fürdős élmény

gyógy- és élményfürdő használat

Ingyenes parkolás a resort mellett

parkoló

Hogy le ne maradjon…

wifi

Napágyak a kényelmes fürdőzésért

napozóágy

Vadonatúj napernyők napszúrás ellen …

napernyő

Télen-nyáron a családosok kedvence!

játszótér

Közös élmények a gyerekekkel!

családi animációs programok kiemelt időszakokban

Nyári hétvégék extra programokkal!

sztárfellépők egész nyáron

Sportoljon a fürdőben is!

strandfocipálya

Aktív pihenés a fürdőben!

lábtenisz pálya

Gyógy- és Élményfürdő
40.000M2-en
10 db
medence
8 db
szauna és gőzfürdő
21 db
kényeztető wellness szolgáltatás

Élményfürdő

A hely, ahol korosztálytól függetlenül mindenki felszabadult, önfeledt, és egy kicsit őrült lehet. Az élmény- és strandfürdő jól elkülönül a nyugalmasabb gyógymedencéktől, így minden generáció megtalálja a neki való kikapcsolódást.

Tovább

Gyógyászat és wellness

A magas ásványi anyag tartalmú vízben történő kezelések, a hévízi iszap és kiváló orvosaink szakértelmének segítségével bárki megtapasztalhatja, hogy a természet erejével is a gyógyulás útjára lehet lépni.

Tovább

Szaunavilág

Szaunamestereink ősztől tavaszig egyedi szaunaprogramokkal és felöntésekkel csábítják a vendégeket, a tematikának tényleg csak a fantázia szab határt.

Tovább