Házirend

Barack Thermal Camping

 1. A Barack Thermal Camping területén csak az előzetesen regisztrált vendégek tartózkodhatnak.
  A bejelentkezéssel a vendég elismeri, hogy a kemping házirendjét és az általános szerződési feltételeket elfogadja, azokat magára érvényesnek tekinti.
  Recepció nyitva tartása minden nap 8:00 – 20:00.
  19:00 után érkező vendégnek a kempingszemélyzet ideiglenes helyet jelöl ki.
  Az előzetes foglalás nélkül – visszaigazolással nem rendelkező - vendég, bejelentkezéskor szükséges, hogy kiegyenlítse a lefoglalni kívánt szállás ellenértékét. 
 2. A parcella kijelölése a kempingszemélyzet kizárólagos joga. A bejelentkezés előtt minden kempingezőnek lehetősége van a rendelkezésre bocsátandó parcellát megtekinteni. A kijelölt parcellán kívül további helyet igénybe venni, parcellán túlnyúlni nem lehet. A kijelölt parcellán kívül további terület még ideiglenesen sem használható, autójával minden vendég, csak saját parcelláján parkolhat.
 3. Az aktuális árak megtalálhatók a kemping recepcióján.
 4. Látogatók fogadása érvényes fürdőbelépőjegy megvásárlásához kötött. A látogatókat kérjük, 22 óráig szíveskedjenek a kempinget elhagyni.
 5. Háziállatot fizetési kötelezettségek mellett vihetnek be vendégeink a kempingbe. Kutyák csak pórázon tarthatók a területen. Minden kisállatnak rendelkeznie kell a szükséges állatorvosi igazolásokkal, melyeket kérésre köteles a vendég bemutatni. Kérjük, ügyeljen arra, hogy házi kedvence ne zavarja a többi vendég pihenését. A kisállatokért a bejelentő személy felel (egészségügyi állapot, károkozás). A kutyák egészségügyi sétáltatására kijelölt hely a kempinggel szemben lévő terület. A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő területére kutyát és más háziállatot bevinni szigorúan tilos.
 6. A kempingnagykapuját 22 órakor zárjuk, ezt követően gépkocsival a ki- és behajtás nem lehetséges. Vendégeink éjszaka a kiskapun keresztül, gyalogosan tudnak közlekedni.
 7. A talált tárgyakat a kemping recepcióján kérjük leadni.
 8. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, így a kollegák a hiba elhárítását megkezdhetik. Tilos a kemping felszerelési és berendezési tárgyaiba történő bárminemű önhatalmú műszaki beavatkozás. Szándékos rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben kártérítést vagy rendőrségi feljelentést von maga után.
 9. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágakat, hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak. Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék, és az ágaikra ne teregessenek.
 10. A kemping területén nincs kijelölt tűzrakóhely, tüzet rakni szigorúan tilos. Grill berendezést használni csak a tűzrendészeti szabályok betartásával és a kempingszemélyzet előzetes engedélyével. Kérjük, hogy grill berendezéseiket csak másokat nem zavaró körülmények között, fokozott óvatossággal használják.
 11. A tűzoltó készülék a recepción található. Általános segélyhívó telefonszám: 112
 12. Gázpalackok használatáról: csak szabványos nyomásszabályozón keresztül szabad a palackokat üzemeltetni, úgy hogy semmilyen kárt ne okozzanak a környezetben. 33 kg-nál nagyobb palackot tilos a lakókocsiban üzemeltetni.
 13. Áramhasználat: Áramvétel 10 A/parcella. Minden vendég egy áram csatlakozást használhat, amennyiben észleljük a több csatlakozó használatát, az áramdíjat duplán számoljuk fel.
 14. Csendrendelet: Éjszakai pihenő: 22:00 – 06:00, Déli pihenő: 12:00 – 14:00
 15. A kemping területén a járművek megengedett maximális sebessége 5 km/h.
 16. Fizetésnél kérjük, vegye figyelembe a recepció nyitvatartási rendjét. Pénzügyek intézése (fizetés, számlázás) minden nap 08:00 és 19:00 között lehetséges. A Barack Thermal Camping a kempinglakó részére nyújtott szolgáltatások ellenértékét legkésőbb a szálláshelyről való távozást megelőzően kéri rendezni. Előre kifizetett szolgáltatást, annak lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetni.
 17. A kempingvendég 11 óráig köteles elhagyni a parcellát, 11 óra utáni kijelentkezés esetén, még egy éjszaka kerül felszámolásra.
 18. A Barack Thermal Camping a vendég vagyontárgyaiban bekövetkezett károkért, az őrizetlenül, szabadon hagyott tárgyak eltűnéséért, harmadik személy részére okozott kárért, elemi- és viharkárokért (jégeső, fakidőlés, lehulló ágak), a tűz, a fertőzések a betegségek, valamint a terrorista cselekmények okozta károkért nem vállal felelősséget.
 19. A vendég panaszaival a személyzethez fordulhat. ABarack Thermal Camping és a Gyógy- és Élményfürdő házirendjét, illetve az általános szerződési feltételeket megszegő vendégeket a személyzet felkéri a kemping elhagyására. A terület elhagyását megtagadó vendéggel szemben hatósági intézkedést vehetünk igénybe.
 20. A kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.