Barack Thermal Resort, Tiszakécske

Rendezvénytermeink

Napsugár terem

Napsugár terem

149 m2
Kilátással a medencékre
Mandula terem

Mandula terem

33 m2
Beépített projektorral
Rózsa terem

Rózsa terem

33 m2
Természetes fényekkel
Terem neveNapsugár teremMandula teremRózsa teremÖsszenyitva
Állófogadás 100 fő - - 150 fő
Széksoros 100 fő - - 150 fő
Iskolapados 80 fő 20 fő 20 fő 120 fő
U-alak 60 fő 20 fő 20 fő -
Táblaasztal 50 fő 20 fő 20 fő 60 fő
Körasztal 80 fő - - 120 fő
Alapterület 149 m2 33 m2 33 m2 215 m2
Napfény igen igen igen igen
Klíma igen igen igen igen
Sötétítés igen igen igen igen
Osztható igen nem nem -
Burkolat szőnyegpadló szőnyegpadló szőnyegpadló szőnyegpadló
Rólunk mondták

Rólunk mondták

TMC Management Kft.
“Családias hangulat párosul magas minőséggel, jó ízléssel. Céges rendezvényeink alkalmával, mindig minden pontosan úgy történik, ahogy korábban megbeszéltük. A reggelik és a vacsorák bőségesek és változatosak, az ételek minősége és a kiszolgálás pedig kifogástalan. Csak ajánlani tudom!"
Karcagi Cserhát Kft.
“Cégtulajdonosként célom volt , hogy a dolgozóimnak adjak valami újat, valami olyat mellyel a komfortzónájukból kimozdítom Őket. Azzal ahogy fogadták őket egyből úgy érezték magukat, mintha már jártak volna itt, szívélyesen kedvesen, segítőkészen. A jó ételek, italok, a fürdő, a szauna, a masszázsok, mind-mind egyre jobban kinyitották a családokat. Az est , kiválóan megszervezett játékokkal pedig teljesen eltűnt a főnök beosztott viszony. Egyként küzdöttünk a „pénzekért”."
Kőrös-Blank Kft.
“Ezúton köszönöm meg azt a professzionális segítséget, hozzáállást, figyelmet mellyel ünnepségünk lebonyolítását szervezték. Választásunk nem véletlenül esett az Önök szállodájára, mivel több éves közös tapasztalat segítette döntésünket. Most is csak azt tudom mondani, jól döntöttünk! Kiváló, kreatív ötletek a főszakács részéről, messzemenő figyelmesség a nem hagyományos étrendet követő vendégekkel szemben. Friss, ízletes ételsorok, észrevétlen, diszkrét, de mégis minden pillanatban jelenlévő felszolgáló személyzet, kedves mosolygós hölgyek a bárpultnál. Profi zökkenőmentes lebonyolítás, figyelmesség, hangulatos terítés, szemet gyönyörködtető elrendezés, a friss virág. A recepció a már évek óta megszokott módon elvárt, elvárható minőséget nyújtották. Rend és tisztaság fogadott bennünket a személyzet részéről mosoly és figyelmesség. Köszönjük minden meghívott vendégünk nevében. A terem berendezés, a vendégváró rész minden várakozásunkat felülmúlta.”
LPP Hungary Kft.
“Visszajelezni az együttműködésünk kapcsán.
Egy kollégánk még márciusban töltött nálatok egy hosszúhétvégét, és nagyon pozitív élményekkel távozott. Elmondása alapján a szálloda felszereltsége, a személyzetetek kedvessége, az ételek és a szolgáltatások minősége is kiemelkedő volt, örömmel térnek majd vissza hozzátok.
Köszönjük a lehetőséget, és továbbra is nyugodt szívvel ajánlunk Titeket a kollégáink számára.”