Barack Thermal Resort, Tiszakécske

Bárok & éttermek

Egy falatnyi Barack

„Minden tál étel egy szerelmi vallomás”. Legyen az egy babgulyás a Termál Étteremből vagy egy exkluzív a’la carte vacsora a Barack Bár és Étteremben.

Előbbit a kötetlen hangulat, házias fogások, könnyed grillételek és olaszos pizzák jellemzik, míg utóbbi esetben a mesés ízkombinációk és a fantáziadús gasztronómia kerül előtérbe. Természetesen minden fogás párosítható kiváló borainkkal, amelyek választéka Tokajtól akár Mexikóig is terjed ínycsiklandó koktéljainkkal együtt.

Állandó éttermek

Ízekre szedve…

Közeli rokonságban állnak egymással, mégis mind másban profi. Kérdés, hogy mire vágyunk? Egy színes koktélra a wellnesshez, egy bőséges házias fogással zárni a napot vagy betekinteni a kifinomult gasztronómia rejtelmeibe?

Barack Bár & Étterem

Barack Bár & Étterem

Részletek
Részletek
Thermal Étterem és Kávézó

Thermal Étterem és Kávézó

Részletek
Részletek
Aquabár

Aquabár

Részletek
Részletek

Szezonális egységek

Sajtos-tejfölös jöhet?

Egy strand, nem strand klasszikus strandételek nélkül! Retrók és egyben trendik, hiszen hosszú évtizedek alatt sem tudtak kimenni a divatból. Akár kőbe is véshetjük, hogy lángos és társai időtlen időkig a „barackos” nyár szerves részei lesznek.

Koktél bár

Koktél bár

Hétfő - Vasárnap 10:00- 20:00

Jéghideg sör, szemet gyönyörködtető koktélok, valódi beach hangulat a strand középpontjában, ahol mindig a legnagyobb a chill!

Éva mama konyhája

Nyári büfék

Hétfő - Vasárnap: Változó

Hamburgertől a sült halig, fagyitól a mini fánkig minden, ami a strandfeelinghez nélkülözhetetlen!

Éva mama konyhája

Éva mama konyhája

Hétfő - Vasárnap 11:30-21:00

Kültéri önkiszolgáló éttermünk bőséges választékkal, frissen, helyben készült alföldi tradicionális ételekkel várja a házias ízek kedvelőit. Na de ki az az Éva mama?