Házirend

Barack Thermal Apartman

 1. Az apartmanok érkezés napján 15 órától, távozás napján 11 óráig állnak rendelkezésre, a fürdő a távozás napján zárásig használható.
 2. A bejelentkezés és kijelentkezés a Barack Thermal Camping recepcióján történik, ahol a távozás napján 11óráig kérjük leadni a kulcsot! Az előzetes foglalás nélkül – visszaigazolással nem rendelkező - vendég, bejelentkezéskor szükséges, hogy kiegyenlítse a lefoglalni kívánt szállás ellenértékét. 
 3. Az apartmanokat csak a recepción érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni a recepción!
 4. A tartózkodás során felmerülő bármilyen kérdés, probléma esetén kérjük, minden esetben forduljanak a recepcióhoz.
 5. Az apartmanok nemdohányzóak,a fürdő és a camping területén csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás!
  A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
 6. Parkolási lehetőség közvetlenül az apartman mellett található, a kempinghelyeket kérjük, ne használják parkolásra!
 7. Az éjszakai pihenő ideje alatt (22 – 6 óráig) a Camping területére járművel behajtani tilos! Ebben az időszakban a fürdő előtti (nem őrzött)parkoló áll rendelkezésre.
 8. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 és 6 óra között!
 9. A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni az apartmanokból, több apartman bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyik apartmanból a másikba!
 10. Az apartman berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell a recepciót!
 11. Az apartmanokba bekészített törölközők csak az apartmanban használatosak, kérjük, azokat ne vigyék át a fürdő területére!
 12. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy az apartman elhagyásakor minden esetben zárják be az ablakokat és az ajtókat. Az apartmanokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!
 13. A camping és a fürdő területén a tűzgyújtás szigorúan tilos!
 14. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa a recepciót!
 15. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.
 16. A nem megfelelő helyen történő dohányzás miatt szállodánk 10.000 Ft extra díjjal szobaszámláját automatikusan megterheli.