Házirend

Barack Natura Apartmanok

 1. A Barack Natura Apartmanok érkezés napján 15 órától, távozás napján 11 óráig állnak rendelkezésre, a fürdő a távozás napján zárásig használható.
 2. A bejelentkezés és kijelentkezés a Barack Thermal Hotel & Spa recepcióján történik, ahol a távozás napján 11 óráig kérjük leadni a kulcsot!
  Az előzetes foglalás nélkül – visszaigazolással nem rendelkező - vendég, bejelentkezéskor szükséges, hogy kiegyenlítse a lefoglalni kívánt szállás ellenértékét. 
 3. A Barack Natura Apartmanokat csak a recepción érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni a recepción!
 4. A tartózkodás során felmerülő bármilyen kérdés, probléma esetén 0-24 óra között a Barack Thermal Hotel & Spa recepciójához forduljanak.
 5. A Barack Natura Apartmanok nemdohányzóak, a Barack Thermal Resort területén csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás!
 6. A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.
 7. Parkolási lehetőség közvetlenül a Barack Natura Apartman területén található. Minden apartmanhoz 1 parkolóhely tartozik. Több jármű esetén a terület bejárata előtt az utcán található parkolóhely.
 8. Az éjszakai pihenő ideje alatt (22 – 6 óráig) az Apartmanok területére járművel behajtani tilos!
 9. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják azt! Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22 és 6 óra között!
 10. A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni az Apartmanokból. Több Apartman bérlése esetén kérjük, ne vigyék át azokat az egyik Apartmanból a másikba!
 11. Az Apartmanok berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell a recepciót!
 12. Az Apartmanokba bekészített fehér törölközők csak az Apartmanokban használatosak, kérjük, azokat ne vigyék át a fürdő területére! A bekészített zöld színű törölközőket át lehet vinni a fürdő területére.
 13. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy az Apartmanok elhagyásakor minden esetben zárják be az ablakokat és az ajtókat. Az Apartmanokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!
 14. A Barack Thermal Resort területén a tűzgyújtás szigorúan tilos! A Barack Natura Apartmanok területén szigorúan az erre kijelölt helyen lehet tüzet gyújtani.
 15. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről kérjük, azonnal tájékoztassa a recepciót!
 16. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.
 17. A nem megfelelő helyen történő dohányzás miatt szállodánk 10.000 Ft extra díjjal szobaszámláját automatikusan megterheli.