Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon fürdőnkről, camping szolgáltatásainkról, szálláshelyeinkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Vendég
  2020. 02. 27. 16:11 (Budapest)
  Jó az oldal! Vendég
 • Laki Árpádné
  2019. 01. 30. 21:29
  Nagyon barátságos, tiszta szauna, és fürdő. A víz hőfok jó, nagyon odafigyelnek rá. A szauna szeánszok kimagaslóan jók. Köszönjük Zsuzsa! Már 5. éve ezt tapasztaljuk. A masszázs is nagyon jó volt!! Együttesen minden színvonalas!!! Köszönjük!!!
 • Revesz Gyorgy
  2019. 01. 11. 08:31
  T. Furdo! Mi rendszeresen jarunk melegebb idoben a kempingben egy egy alkalommal tobb napig, huvosebb idoben az apartmanok valamelyikeben. Az elofordulo piszkos vagy hideg furdovizet csak este es kivetelesen nagy latogatottsag eseten tapasztaltunk azt is ritkan. A fedett uszomedence es az elmenyfurdo kozott levo wc k valoban elhasznaltabbaknak tunnek, de van meg 2 lehetoseg ahol viszont mindig maradektalan a tisztasag pedig valljuk be, hogy a furdozok nem igen kimelik, ovjak a tisztasagot. Sok munkat adva ezzel a szemelyzetnek. Mi nagyon elegedettek vagyunk es mindig szivesen latogatunk vissza szinte haza megyunk. Kiemelnem a kemping reci munkatarsainak vendegszeretetet.
 • Feri-Ági
  2018. 08. 11. 20:52
  REMEK HELY! A fürdő területe tágas, rendezett, tiszta. A személyzet kedves, segítőkész. A vendégekhez való hozzáállásuk dicséretre méltó. Folyamatos újításokkal, programokkal teszik érdekesebbé a fürdőzők pihenését. Külön köszönet a fantasztikus szaunamesternek, Zsuzsinak. Odafigyelésével, mosolyával, kedvességével minden alkalommal fokozza a szaunázók jó kedvét. Szaktudása, humora élvezetessé teszi a szeánszokat. Egyedül is kiválóan helytáll. Szomorúan vettük tudomásul Dóri távozását. Energikusságával, barátságos természetével, szaktudásával szintén szórakoztatóvá varázsolta a szeánszok hangulatát. Kihagyhatatlan fürdő azok számára, akik pihenésre, kikapcsolódásra vágynak!
 • T. Nelli
  2018. 07. 23. 14:29
  Múlt héten gyerekekkel próbáltuk túlélni a hirtelen jött rossz időjárást. Véletlenül kötöttünk ki a játszó galérián, ahol az animátor lányok fergeteges játékprogramot találtak ki a kicsiknek, oklevéllel, csillámtetoválással. Minden dicséretet megérdemelnek, köszönjük Anna, Dorka, Gáborka nevében is.
 • Ádám
  2018. 06. 27. 16:13
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Ildi
  2018. 03. 04. 19:06
  Tisztelt fürdő! Márc.1-én Csütörtökön voltunk önöknél,rendszeres látogatók vagyunk,mindig elégedetten távozunk. de csatlakoznék az előttem szóló vendéghez! Hűvös volt a termál medence vize amit már többször is észre vettünk már, ha a magasabb fürdőmester úr állítja a hőfokot! Ezt többen is jelezték a medencében egymás közt,de senki nem szólt az úrnak. Nem is jött az összes fúvókából a víz csak a feléből. Nem mérte a hőfokot sem óránként. Ezt sajnos többször is tapasztaltuk másokkal együtt. Köszönöm,hogy megoszthattam észrevételem.
  Barack Thermal Resort - Tiszakécske
  2019. 05. 15. 11:27
  Tisztelt Ildikó! Köszönjük észrevételét és örömmel olvassuk, hogy visszatérő vendégeink közé tartoznak. A március 1.-i nagy hidegre való tekintettel egy gyógyvizes medencével üzemeltünk, hogy tudjuk az előírt hőfokot tartani (nagy küzdelem volt ez az üzemeltetés és karbantartók számára, mivel a hideg szél is csak nehezítette a dolgukat). Március 1-én a napközben mért vízhőfokok 38,8C, 39,0C volt, azonban a késő délutáni órában (18:00) a hőfok 37,0C-ra csökkent míg a külső hőmérséklet -10C körül volt. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a vendégek komfort érzetét megteremtsük, ha megtisztelnek azzal, hogy fürdőnket választják, azonban a természettel nem tudjuk felvenni a küzdelmet. Tervezés alatt áll egy belső, fedett gyógyvizes medence kialakítása, amit remélünk mielőbb ki is tudunk majd vitelezni! Köszönjük megértésüket! Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért! Reméljük a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük! További szép napot!
 • Varga Kata
  2018. 02. 25. 06:38
  Tisztelt Vezetőség! Kedves Munkatársak! Évek óta járunk a párommal (néha a kisfiammal is, hármasban) a Tiszakécskei Termálba. Azért lettünk már-már törzsvendégek, mert maximálisan meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész, jó kedélyű. A fürdő területe patyolat tisztaságú. Amit különösen szeretnék kiemelni: Pápai Zsuzsanna szaunamester lelkes, kedves, varázslatos személyisége és a fantasztikus szauna szeánszai! Köszönjük, hogy rendszeresen a vendégeik lehetünk. További minden jót kívánok: Varga Kata
 • Marta Kover
  2018. 01. 31. 19:51
  Ma január 31.-én a kinti medencék langyosak voltak. Szabályosan fáztunk! Miért hígítják fel annyira a meleg vizet? Így semmi gyógyhatása nincsen, plusz csak megfázni lehet!
  Barack Thermal Resort - Tiszakécske
  2019. 05. 15. 11:23
  Tisztelt Kövér Márta! A gyógyvizes medencék nincsenek hideg vízzel keverve! 100%-ban gyógyvizet tartalmaz a két termálvizes medencénk, melyek a gravitáció által hűlnek vissza 52C-ról. Úszómestereink óránként mérik a medencék hőfokát, melyet dokumentálnak is. Visszakerestük a 01.31-i értékeket és az egyik medence 38.1-38.3C-ig terjedt, míg a másik 36.4-36.8C-ig. Ezek a hőfokok az előírtnak és a valóságnak teljesen megfelelnek. Sajnáljuk amennyiben valóban úgy tapasztalták, hogy hűltebbek voltak a vizek. De a hőfokok alapján megfelelőek voltak. Hasonló tapasztalat esetén nyugodtan forduljanak úszómester kollégánkhoz, akik akár még egyszer ellenőrizhetik az adatokat és ha valóban azt tapasztalnánk, hogy nem megfelelő a vizek hőmérséklete, azonnal elhárítjuk az esetleges hibát. Köszönjük megértését! Reméljük a jövőben is a vendégeink között üdvözölhetjük.
 • Haller-Viski Anita
  2018. 01. 27. 20:14
  Tisztelt Vezetőség! Rendszeresen járunk Önökhöz, minden alkalommal meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal és a tisztasággal is. Viszont lenne egy észrevételem. A szaunavilágot nagyon sok ember úgy használja,hogy az ágyak egész nap le vannak foglalva táskákkal. A szaunavilág nem erre szolgál,mert kint elég sok hely van,hogy le lehessen pakolni a táskákat. A mai napon is ott voltunk és egyik szaunázás után sem tudtunk egy ágyra sem lepihenni még a pihenőben sem. Ott is több ágy volt lefoglalva személyes dolgokkal,de senki nem pihent. Ha ezt lehetne valahogy orvosolni az nagyon jó lenne,mert az a szaunavilág igazi kis ékszerdoboza az egész fürdőnek. Köszönöm.