2020. 05. 04.

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Barack Thermal Resort 2020. május 20-tól ismét kinyitja "kapuit" és fogadja a Vendégeket!

Hosszú volt a várakozás, de nem tétlenkedtünk. Épültünk, szépültünk és volt időnk felkészülni arra is, hogy a kikapcsolódni vágyó vendégeinket a megfelelő biztonsági intézkedések mellett fogadhassuk.

Lassan, óvatosan és fokozatosan haladunk előre, hogy hamarosan szolgáltatásaink teljes kínálatát élvezhessék a látogatók. Ezért kérjük Önöket is a szíves együttműködésre, mely az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében történik.

Fürdőnk, a szükséges korlátozások mellett, minden nap 9:00-20:00-ig tart nyitva.

Üzemelő medencékről IDE KATTINTVA olvashat!

Szálláshelyeink mindegyike Barack THermal Hotel, Prémium Apartmanok, Thermal Apartmanok és a Camping 2020. május 20-tól fogad vendégeket.

  • A komplexumunkban az étkezéseknél az asztalokat illetően megtartjuk az előírt 1,5 méteres távolságot.
  • Vendégeinket is megkérjük, hogy tartsák be egymástól az előírt távolságot.
  • A wellness részlegünkön a pihenő ágyak egymás közti távolságát is megnöveljük.
  • A masszázsidőpontok között szüneteket vezetünk be, hogy legyen elegendő idő a fokozott fertőtlenítésre.
  • A szálláshelyek és a vendégterek fertőtlenítése folyamatos, közösségi tereinkben a kézfertőtlenítők vendégeink és kollégáink számára is egyaránt rendelkezésre állnak.
  • A fürdőbe, szállodába és a kemping recepcióba lépve kérjük a kézfertőtlenítők fokozott használatát
  • Foglaláskor, illetve a fürdőbe lépve vendégeinket kérjük írásban nyilatkozni, hogy környezetükben, családjukban nincs megbetegedés, mely intézkedés kollégáinkra is állandó érvényű a munka megkezdésekor.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy néhány szolgáltatásunk, mint például a wellness és beauty szolgáltatásaink, vendégfogadás és étkeztetés feltételei (a már megszokotthoz képest) változhatnak az előírt egészségügyi intézkedések alapján, amelyekre a vendégeink és a munkatársaink egészségének védelme érdekében kerül sor.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Reméljük mielőbb találkozunk!

Barack Thermal Resort csapata