Rendezvények a Barack Resortban

Meghittség? Komolyság? Nyugalom? Privát szféra? Csinnadratta? Mindegy, melyikre van szüksége rendezvényéhez, nálunk biztosan megtalálja. Jól felszerelt konferenciatermünk ugyanúgy rendelkezésre áll, mint kisebb tárgyalónk, de az étterem és a terasz is lehet családi vagy céges események kellemes helyszíne.

Nézze meg kínálatunkat és egyeztessen kollégáinkkal, mert nálunk tényleg nincs lehetetlen, bármit megszervezünk.

Esküvők, családi rendezvények

Szállodánkban romantikus kulisszák között, szépen feldíszített teremben élheti át ezt a különleges alkalmat családjával, egészen 120 főig többféle elrendezésben és dekorációval megszervezzük álomlakodalmát. Esküvői fotóihoz pedig csodás hátteret kínál a Tisza legszebb kanyarulata.

Tovább

Csapatépítők

Tudjuk, milyen nehéz mindig valami újat nyújtani a kollégáknak, de nálunk ez mégis könnyedén fog menni. Sőt. Ha szeretné, nemcsak lebonyolítjuk, de ki is találjuk a koncepciót Ön helyett, hogy erre se legyen gondja.

Tovább

Catering

Mindig nagy figyelmet fordítunk rá, hogy mivel vendégeljük meg a rendezvények résztvevőit, hiszen ez a siker és az elégedettség egyik kulcsa. Ragaszkodunk a minőségi alapanyagokhoz, amelyeket amikor csak lehet, a környékbeli termelőktől szerzünk be.

Tovább

Rendezvénytermeink

ide jön egy gomb és link

Referenciáink

Jet Travel Kft.Jet Travel Kft. Rauch Hungária Kft.Rauch Hungária Kft. Morea TravelMorea Travel MetlifeMetlife Verbau Épitőipari és Szolgáltató Kft.Verbau Épitőipari és Szolgáltató Kft.

Segíthetünk?

Kérjen személyreszabott ajánlatot!
Kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot!
Üzenet küldése
Ajánlatkérés