Outdoor Programok

A Sárkány nyomában

Sárkányhajózás az összhang jegyében.
A legendák szerint egy többszáz éves sárkány uralja a Tiszát, amelyet eddig csak igen kevesen láttak, ám rettegésben tartja a folyópart lakóit. Az itt élők fülébe jut, hogy egy merész csapat érkezett a közelbe. Tiszakécske lakossága felkéri a résztvevők csapatát, hogy kutassák fel a sárkányt és küzdjenek meg vele. A csapat „sárkányalakot” öltve indul a küldetésre, hogy közös erejükkel és összhangjukkal előcsalják, majd leküzdjék a rejtélyes sárkányt és megkapják a méltó jutalmukat. A program során a sárkányhajózáshoz kapcsolódó szárazföldi kihívások várják a résztvevőket, majd hajóba szállnak a sárkány felkutatására.

Pacific Blue

Tisza-parti kerékpáros helyszínelők
A programon a résztvevők egy nyomozós csapatot alkotnak, akik kerékpárral körözik a gyanúsítottakat. A régi sorozathoz, a Pacific Blue-hoz hasonlóan a vízparton történt bűntényeket kell feltárni a biciklis helyszínelőknek. A nyomozás a parton talált nyomok megvizsgálásával kezdődik, amely elvezeti a csapatot több másik helyszínre is, ahol további bizonyítékokat találnak. A csapat ezek segítségével eljuthat a fő gyanúsítottakig, akiket ki kell hallgatniuk. A program végén a csapatnak közösen kell döntést hoznia arról, hogy kit vádolnak meg a bűntény elkövetésével és el kell kapniuk a menekülő gyanúsítottat, aki sűrűn váltogatja tartózkodási helyét.

JÁRDa Várost!

Ezen a városfelfedező programon a résztvevőkre olyan feladványok várnak, amelyek megfejtéséhez a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat mindenképp érinteniük kell. A felfedező út közben olyan helyzetek elé állítjuk a csapatot, amelyben szükséges az együttműködés, a közös gondolkodás és a problémamegoldás. Ezáltal a program végén nem csak az adott várost, hanem egymást is jobban megismerik a résztvevők.

Kenus mentőexpedíció

A résztvevők fülébe jut, hogy egy társuk a veszélyes vizek közepén hajótörést szenvedett. A csapat kisebb mentőcsapatokat alkotva indulnak a bajba jutott társuk mentőexpedíciójára. A mentéshez kenuk állnak rendelkezésükre, ám a hajótörött tartózkodási helye egyelőre nem ismert. A kenus mentőalakulatok útközben elszórt információk és nyomok segítségével juthatnak el társukhoz, ám az út során nem várt kihívásokkal is számolniuk kell. Ha a csapat megtalálta a balesetet szenvedett hajót és társukat, biztonságosan vissza kell szállítaniuk az indulási pontra.

Sokrétű szállásajánlat
Barack Thermal Hotel & Spa
50 szoba
Thermal Apartmanok
13 apartman
Prémium Apartmanok
12 apartman
Thermal Camping
104 parcella

Ínyenc ajánlatunk

Barack Bár és Étterem

Elegáns és kellemes enteriőr, kedves és figyelmes felszolgálás, különleges, finom és fantáziadús ételek. A látványkandalló mellett bort kortyolgatva megáll az idő a Barack Étteremben.

Tovább

Thermal Étterem és Kávézó

Pizzák, pikáns grillételek, saláták – jól esik itt elidőzni két fürdőzés, vagy kezelés között, egyszerűen kényelmes, otthonos.

Tovább

 
Gyógy- és Élményfürdő 40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
5 db
szauna és gőzfürdő
 
21 db
kényeztető wellness szolgáltatás
 
vagány
csúszdapark

Szállástípusok

Barack Thermal Hotel & Spa

Finom elegancia 4 csillagos környezetben, amely egyszerre otthonos és kényelmes.

Tovább
Barack Prémium Apartmanok

Skandináv design és saját fűtött medence egy intim, meghitt rejtekben

Tovább
Barack Thermal Apartmanok

Természetközeli pihenés, pár lépésre a medencéktől, mégis privát környezetben

Tovább
Barack Thermal Camping

Szabadságérzés és kényelem, közel a fürdő létesítményeihez

Tovább

Segíthetünk?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenet küldése
Ajánlatkérés