Outdoor Programok

Úszószigetes kalandok a Tiszán

Fedélzetre fel!

A motorizált, vezetői engedély nélkül vezethető úszószigeteken a csapat felfedezheti a Tisza vadregényes hangulatát, eljutva olyan helyekre, ahová csak a folyón keresztül vezet út.

A Tisza-part leghangulatosabb programja az őszi hónapokban is telitalálat, legyen szó csapatépítésről vagy egy kötetlenebb értekezletről.

Igény szerint piknik csomaggal, grilltálakkal, italfelszolgálással gondoskodunk résztvevőkről, de a fedélzeten lévő grillezővel a csapat saját kezűleg is elkészítheti a vacsoráját.

Tiszakécske olimpia 2023

Induljon a verseny a tiszakécskei aranyért!

Ötkarikás outdoor programunkon különböző országok népszerű játékaiban kell helytállni a csapatoknak. Észre és erőre egyaránt szükség lesz, hiszen nem kisebb kihívásokkal néznek szembe, mint a Bermuda háromszög átevezése, a Berlini fal megmászása vagy éppen a Tour de France. Ám nem maradhat el a görögországi lovaskocsi hajtás, az olaszországi oliva olaj szállítás és a csehországi részeges futás sem! Sokoldalúan izgalmas csapatépítő, ami garantáltan kimozdít a komfortzónából.

Kenus mentőexpedíció

A programon a résztvevők fülébe jut, hogy egy társuk a veszélyes vizek közepén hajótörést szenvedett. A csapatok kisebb mentőcsapatokat alkotva indulnak a bajbajutott társuk mentőexpedíciójára.

Az állomásokon aranytallérokat gyűjtenek teljesítésük alapján, amelyeket a nap végén az eldugott kincsesláda kulcsaira válthatnak be.

A legtöbb aranytallért gyűjtő csapatot különdíjban részesítjük. A kincskeresés során elkalauzoljuk a csapatokat Tiszakécske és a Tisza-part legszebb részeire.

Présház paintball & airsoft

Tiszakécske vadonatúj attrakciója, amely hangulatában a régmúlt időket idézi. A népszerű játék ezúttal egy igazán egyedi csomagolásban tárul a résztvevők elé. 

A játéktér egy elhagyatott borászat területén található, ami egyaránt rendelkezik kültéri és beltéri pályarészekkel, köztük egy 100 méter hosszú pince is a hangulat fokozásáért felelős. Az épületek tele fedezékekkel, kiváló lehetőségeket biztosítva a különböző játékmódokhoz.
A sokszínű pályát kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk!

Amit nyújt:

  • Változatos kültéri és beltéri pályák
  • Biológiailag 100%-ig lebomló, környezetbarát festékgolyó
  • Levegős rendszer, ezért rendkívül pontosak a puskák és hidegebb időben sem fagynak le
  • Kulturált öltöző, mosdó, zuhanyzási lehetőség
  • Büfé
  • Profi játékvezetés akár angol nyelven is

Tisza-parti kincsvadászat

Kincskeresés, ahogyan még nem próbáltátok!

Aktív és mégis könnyed, de mindenekelőtt rendhagyó! Szórakoztató felfedező játékunkban a manapság oly divatos GPS helyett egy rímekben és rejtvényekben gazdag túravezető füzet kalauzolja a résztvevőket. A cél nem más, mint az útközben fellelhető kódokkal eljutni a rejtekhelyig, amelyhez előny, ha tudunk olvasni a sorok között. Kisebb csoportokban időbeli eltolódással indulva azoké a győzelem, akik a legrövidebb idő alatt lelnek a Tisza-part kincsére.
Humoros verses füzetünk garantálja a jókedvet, miközben a csapat bebarangolja a tiszakécskei folyópart legszebb részeit, megismeri érdekességeit. A hangulat extrán fokozható szállodánk híres „ösztönző” barackpálinkájával!

Gasztro kalandok

Élménydús gasztronómiai programunkon az együttműködés és a főzőtudomány áll a főszerepben. Ám nem csak a főzés jelenti a kihívást, hanem a hozzávalók beszerzése is! 

A résztvevőket kisebb csapatokra osztjuk, akik különböző gasztronómiai témájú játékok révén gyűjthetik be az elkészíteni kívánt étel alapanyagait. Ezt követően kezdődik a nagy közös sütés-főzés. Az elkészült ételeket a Barack „szakmai” zsűrije kóstolja és értékeli, a nap végén pedig kiderül, hogy melyik csapat érdemes az Óriás Fakanál díjra!

A programhoz a Barack Thermal Resort parkosított területe és kültéri vendéglátóegységei biztosítanak ideális helyszínt.

Pacific Blue - Tisza-parti kerékpáros helyszínelők

Biciklis nyomozók indulnak a Tisza-parton elkövetett bűntény felderítésére. A játék a parton talált nyomok megvizsgálásával kezdődik, amely elvezeti a csapatot több másik helyszínre, hogy további bizonyítékokat találjanak. A nyomozók ezek segítségével eljuthatnak a fő gyanúsítottakig, akiket aztán ki kell hallgatni. A program végén közösen kell döntést hozni, hogy kit vádolnak meg a bűntény elkövetésével, majd el kell kapni a menekülő gyanúsítottat, aki sűrűn váltogatja tartózkodási helyét.

Tisza-parti kincskeresés

A könnyed túrázós program célja a Tisza-part elrejtett kincsének megtalálása.  A résztvevők kisebb csapatokban indulnak útnak, hogy szembenézzenek a rájuk váró feladványokkal, kihívásokkal (szellemi, kevés fizikai aktivitást igénylő). Azok teljesítése révén egyre közelebb kerülnek a kincses ládához, miközben bebarangolják a folyópart legszebb részeit.

GPS kalandtúra

Főszerepben a stratégiaalkotás!
A csapatok egy-egy GPS készülékkel és térképpel vágnak neki a nagy kalandnak. Feladatuk, hogy az útilapjukba minden állomás be legyen jegyezve, illetve a túra folyamán szembejövő próbatételeket teljesítsék. Az állomások megtalálása azonban nem olyan egyszerű. Hiányzó koordináták, zavaros útleírások és vaktérképek nehezítik a játékot.

JÁRDa Várost!

Tiszakécske gazdag múltjával, kultúrájával, természeti környezetével és a helyiek vendégszeretetével egy igazi kis gyöngyszem az Alföld közepén. Ismerje meg csapatával a napfény és a vizek városát egy izgalmas, feladványokkal fűszerezett túra keretében.

A felfedező során olyan helyzetekbe kerülnek a résztvevők, amelyek megoldásához elengedhetetlen az együttműködés és a közös gondolkodás, ezáltal nem csak a települést, de egymást is jobban megismerik.

Íjharc - archery tag élményjáték

Az archery tag, vagyis az íjharc hazánkban még alig ismert harci élményjáték. Egy íjjal és a hozzá tartozó speciális nyíllal űzik, aminek hegye tompa, félkemény hab, így használata veszélytelen. A hangulatos játékot egy akadályokkal kialakított pályán űzik fejvédővel. Igazi csapatjáték, igazi stratégiák, felhőtlen szórakozás és élmény! Minden korosztálynak ajánlott!

Sokrétű szállásajánlat
Barack Thermal Hotel & Spa
50 szoba
Thermal Apartmanok
13 apartman
Natura Apartmanok
12 apartman
Thermal Camping
104 parcella

Ínyenc ajánlatunk

Barack Bár és Étterem

Elegáns és kellemes enteriőr, kedves és figyelmes felszolgálás, különleges, finom és fantáziadús ételek. A látványkandalló mellett bort kortyolgatva megáll az idő a Barack Étteremben.

Tovább

Thermal Étterem és Kávézó

Pizzák, pikáns grillételek, saláták – jól esik itt elidőzni két fürdőzés, vagy kezelés között, egyszerűen kényelmes, otthonos.

Tovább

 
Gyógy- és Élményfürdő
40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
5 db
szauna és gőzfürdő
 
vagány
csúszdapark
online
jegyvásárlás

Szállástípusok

Barack Thermal Hotel & Spa

Finom elegancia 4 csillagos környezetben, amely egyszerre otthonos és kényelmes.

Tovább
Barack Natura Apartmanok

Skandináv design és saját fűtött medence egy intim, meghitt rejtekben

Tovább
Barack Thermal Apartmanok

Természetközeli pihenés, pár lépésre a medencéktől, mégis privát környezetben

Tovább
Barack Thermal Camping

Szabadságérzés és kényelem, közel a fürdő létesítményeihez

Tovább

Segíthetünk?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenet küldése
Ajánlatkérés