Outdoor Programok

Pacific Blue - Tisza-parti kerékpáros helyszínelők

Biciklis nyomozók indulnak a Tisza-parton elkövetett bűntény felderítésére. A játék a parton talált nyomok megvizsgálásával kezdődik, amely elvezeti a csapatot több másik helyszínre, hogy további bizonyítékokat találjanak. A nyomozók ezek segítségével eljuthatnak a fő gyanúsítottakig, akiket aztán ki kell hallgatni. A program végén közösen kell döntést hozni, hogy kit vádolnak meg a bűntény elkövetésével, majd el kell kapni a menekülő gyanúsítottat, aki sűrűn váltogatja tartózkodási helyét.

Tisza-parti kincskeresés

A könnyed túrázós program célja a Tisza-part elrejtett kincsének megtalálása.  A résztvevők kisebb csapatokban indulnak útnak, hogy szembenézzenek a rájuk váró feladványokkal, kihívásokkal (szellemi, kevés fizikai aktivitást igénylő). Azok teljesítése révén egyre közelebb kerülnek a kincses ládához, miközben bebarangolják a folyópart legszebb részeit.

GPS kalandtúra

Főszerepben a stratégiaalkotás!
A csapatok egy-egy GPS készülékkel és térképpel vágnak neki a nagy kalandnak. Feladatuk, hogy az útilapjukba minden állomás be legyen jegyezve, illetve a túra folyamán szembejövő próbatételeket teljesítsék. Az állomások megtalálása azonban nem olyan egyszerű. Hiányzó koordináták, zavaros útleírások és vaktérképek nehezítik a játékot.

JÁRDa Várost!

Tiszakécske gazdag múltjával, kultúrájával, természeti környezetével és a helyiek vendégszeretetével egy igazi kis gyöngyszem az Alföld közepén. Ismerje meg csapatával a napfény és a vizek városát egy izgalmas, feladványokkal fűszerezett túra keretében.

A felfedező során olyan helyzetekbe kerülnek a résztvevők, amelyek megoldásához elengedhetetlen az együttműködés és a közös gondolkodás, ezáltal nem csak a települést, de egymást is jobban megismerik.

Íjharc - archery tag élményjáték

Az archery tag, vagyis az íjharc hazánkban még alig ismert harci élményjáték. Egy íjjal és a hozzá tartozó speciális nyíllal űzik, aminek hegye tompa, félkemény hab, így használata veszélytelen. A hangulatos játékot egy akadályokkal kialakított pályán űzik fejvédővel. Igazi csapatjáték, igazi stratégiák, felhőtlen szórakozás és élmény! Minden korosztálynak ajánlott!

Sokrétű szállásajánlat
Barack Thermal Hotel & Spa
50 szoba
Thermal Apartmanok
13 apartman
Prémium Apartmanok
12 apartman
Thermal Camping
104 parcella

Ínyenc ajánlatunk

Barack Bár és Étterem

Elegáns és kellemes enteriőr, kedves és figyelmes felszolgálás, különleges, finom és fantáziadús ételek. A látványkandalló mellett bort kortyolgatva megáll az idő a Barack Étteremben.

Tovább

Thermal Étterem és Kávézó

Pizzák, pikáns grillételek, saláták – jól esik itt elidőzni két fürdőzés, vagy kezelés között, egyszerűen kényelmes, otthonos.

Tovább

 
Gyógy- és Élményfürdő 40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
5 db
szauna és gőzfürdő
 
21 db
kényeztető wellness szolgáltatás
 
vagány
csúszdapark

Szállástípusok

Barack Thermal Hotel & Spa

Finom elegancia 4 csillagos környezetben, amely egyszerre otthonos és kényelmes.

Tovább
Barack Prémium Apartmanok

Skandináv design és saját fűtött medence egy intim, meghitt rejtekben

Tovább
Barack Thermal Apartmanok

Természetközeli pihenés, pár lépésre a medencéktől, mégis privát környezetben

Tovább
Barack Thermal Camping

Szabadságérzés és kényelem, közel a fürdő létesítményeihez

Tovább

Segíthetünk?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenet küldése
Ajánlatkérés