Ünnepi programjaink

KARÁCSONYI FILMFORGATÁS

A program résztvevői egy napra Hollywoodi csillagokká válnak. A csapatoknak 1-1 ikonikus karácsonyi film részletét kell átdolgozniuk, majd jelmezek és kellékek segítségével előadniuk a nap fénypontjaként. A program első felében a csapatoknak különböző csapatépítő próbatételeket kell teljesíteni, melyekért amerikai dollárt kapnak, amikből a program második felében a Hollywoodi filmstúdió kelléktárában tudják bevásárolni az előadáshoz szükséges jelmezeket, eszközöket. A felkészülés és a próbák után pedig indul a CSAPÓ. A előadásokat követően pedig megrendezzük az Oscar díj átadót!

MENTSÜK MEG A KARÁCSONYT!

A Télapó manói a csapat segítségét kérik. Nyakunkon a Karácsony és a Télapó nyomtalanul eltűnt az óriás puttonyban összekészített ajándékok pedig szétszóródtak, így veszélybe került az ünnep. A csapatnak minél előbb meg kell találnia a Télapót és összerendezni az ajándékokat, hogy megmentsék a Karácsonyt, ám ez nem lesz egyszerű, a küldetést gonosz koboldok próbálják meghiúsítani, akik különböző kihívások elé állítják a résztvevőket.

KARÁCSONYI FORGATAG

Ezen az outdoor programunkon a résztvevők a város ünnepi hangulatú forgatagában igyekeznek teljesíteni a rájuk váró kihívásokat, beszerezni a hiányzó tárgyakat az ünnepekre. A kihívások sikeres teljesítéséhez szükség lesz a résztvevők közti együttműködésre és kommunikációra, mivel maguk osztják fel, hogy csapaton belüli ki, melyik és hány kihívást teljesít a megadott időn belül. Mivel közeledik a Szenteste, a forgatag nagy, a hiányzó, beszerzésre váró dolgok listája pedig hosszú, a csapatnak egy nagyon jó stratégiát kell alkotnia, hogy a feladatot teljesíteni tudják.

ÜNNEPI SEPERC ÉS NYERSZ

Ki ne szeretne társasjátékozni? A csapat kipróbálhatja, hogy milyen egy óriás társasjátékon végighaladni bábuikkal, miközben izgalmas, kihívásokkal teli, humoros karácsonyi feladatokat kell megoldaniuk. A csapatok az óriás társasjátékmező körül helyezkednek el asztaloknál, és ha rájuk kerül a sor egy óriás ajándékcsomagnak kinéző dobókockával dobhatnak felváltva. A társasjáték különböző mezőkből áll, amik humoros logikai, szellemi vagy fizikai feladványt rejtenek.

TÉLI KINCSKERESŐ TÚRA

A csapatnak a sűrű erdő rég elveszett, lakatokkal lezárt óriás kincses ládáját kell megtalálnia. Ehhez azonban a téli erdőben különböző ügyességi, logikai, kreativitást és bátorságot igénylő próbatételeket kell teljesíteniük. A csapatoknak térképek és itinerek segítségével kell megtalálnia ezeket az állomásokat. A kihívásokban aranytallérokat gyűjthetnek, melyeket a végén a kincsesláda kulcsaira válthatnak be. A kincses ládát csak közös erővel tudja megtalálni a csapat, melyben meglelik a méltó jutalmat.

Sokrétű szállásajánlat
Barack Thermal Hotel & Spa
50 szoba
Thermal Apartmanok
13 apartman
Natura Apartmanok
12 apartman
Thermal Camping
104 parcella

Ínyenc ajánlatunk

Barack Bár és Étterem

Elegáns és kellemes enteriőr, kedves és figyelmes felszolgálás, különleges, finom és fantáziadús ételek. A látványkandalló mellett bort kortyolgatva megáll az idő a Barack Étteremben.

Tovább

Thermal Étterem és Kávézó

Pizzák, pikáns grillételek, saláták – jól esik itt elidőzni két fürdőzés, vagy kezelés között, egyszerűen kényelmes, otthonos.

Tovább

 
Gyógy- és Élményfürdő
40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
5 db
szauna és gőzfürdő
 
vagány
csúszdapark
online
jegyvásárlás

Szállástípusok

Barack Thermal Hotel & Spa

Finom elegancia 4 csillagos környezetben, amely egyszerre otthonos és kényelmes.

Tovább
Barack Natura Apartmanok

Skandináv design és saját fűtött medence egy intim, meghitt rejtekben

Tovább
Barack Thermal Apartmanok

Természetközeli pihenés, pár lépésre a medencéktől, mégis privát környezetben

Tovább
Barack Thermal Camping

Szabadságérzés és kényelem, közel a fürdő létesítményeihez

Tovább

Segíthetünk?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenet küldése
Ajánlatkérés