Főoldal / Aktualitások / Nyitással kapcsolatos szabályozások

2021. 04. 23.

Kedves Vendégeink!

A Barack Thermal Resort 2021. MÁJUS 1-JÉN újra MEGNYITOTTA kapuit az előírásoknak megfelelően!

Ennek értelmében újra fogadjuk vendégeinket a szállodában, apartmanjainkban, kempingben, fürdőben, gyógyászati részlegünkön, szaunavilágunkban és éttermeinkben is.

A jogszabályoknak és az előírásoknak megfelelően komplexumunk felkészült a Vendégek biztonságban történő fogadására! Ennek megfelelően az alábbi INFORMÁCIÓKAT osztjuk meg Önökkel!

Szállás

Szálláshelyünkön a 194/2021. Kormányrendelet alapján – visszavonásig – szabadidős célú szállásszolgáltatást védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt vendégeknek és a felügyeletük alatt álló 18 év alatti gyermekeknek nyújtunk. Az igazolványt - a személyigazolvánnyal együtt -bejelentkezéskor a recepción kérjük bemutatni. 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány/diákigazolványt, kérjük hozzák magukkal, az életkor esetleges ellenőrzése érdekében.

Üzleti vendégek

Az üzleti/gazdasági/oktatási céllal érkező vendégek szálláshelyünket továbbra is látogathatják védettségi igazolvány nélkül, de a wellness részleget/fürdőt a védettségi kártya nélkül nem vehetik igénybe.

Rendezvények

A jelenlegi korlátozások értelmében szálláshelyünkön családi  - ill. magánrendezvény max. 10 főig tartható!

Éttermek

Éttermeink belső tereiben vendégeink védettségi igazolvánnyal tartózkodhatnak - ezt érkezéskor be kell mutatni - és fogyaszthatnak (kivéve a szálláshelyeken megszálló üzleti vendégek és a védett vendégek felügyelete alatt álló 18 év alatti gyermekek).

A teraszokon védettségi igazolvány nélkül is várjuk Önöket!

Wellness részleg / gyógyászat / fürdő

A fürdő védettségi igazolvánnyal látogatható (kivéve a védett vendégek felügyelete alatt álló gyermekek). Az igazolványt – személyigazolvánnyal együtt - belépéskor a pénztárnál kérjük bemutatni!

Az uszodát versenyszerűen sportoló (életkortól függetlenül) és az őt felkészítő sportszakember védettségi igazolvány nélkül is látogathatja. A versenysportolói és sportszakemberi minőséget belépéskor a pénztárnál igazolni szükséges!

Az orvosi rehabilitáció céljából, TB támogatással igénybe vehető gyógyászati szolgáltatások és a fizikoterápia körébe tartozó ellátások a betegek számára védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetők.

Maszkhasználat

 • Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink számára a szálloda területén a maszkhasználat nem kötelező.
 • Az éttermek belső tereiben a maszkhasználat kötelező, kivéve a védettek esetében az asztalnál ülve.
 • A teraszokon maszkhasználat nem kötelező a nem védett vendégeknek sem.
 • Üzleti céllal érkező nem védett vendégeinek a maszkhasználat a komplexum teljes területén kötelező.

 

Higiénés intézkedéseink/kéréseink vendégeink biztonságos üdülése érdekében

Vendégeink biztonsága érdekében a vendégtérben minden kollégánk maszkot visel!

 

Közösségi terek/szobák/étterem

 • Kérjük, amennyiben van rá módja, használja az online check-in szolgáltatásunkat! Szálláshelyen való bejelentkezés alkalmával egy társaságból csak egy személy intézze az adminisztrációs feladatokat.
 • Kérjük, a liftet csak az Önnel együtt érkező vendégekkel együtt használják!
 • Közösségi terekben folyamatosan biztosítjuk a kézfertőtlenítőt mind a vendégeknek mind dolgozóinknak.
 • A komplexum egész területén (minden munkaállomáson, beleértve a szállodai szobákat és apartmanokat is) kollégáink fokozottan végeznek fertőtlenítős felülettisztítást.
 • Kérjük az étterembe való belépés előtt a kézfertőtlenítőt szíveskedjenek igénybe venni!
 • Kérjük a 1,5 méterese védőtávolságot az étteremben és a közösségi terekben is szíveskedjenek betartani!

 

Wellness és gyógyászati részleg, fürdő

 • A masszázs – és wellness kezelések között több időt hagyunk a megfelelő szellőztetés, fertőtlenítés érdekében.
 • A medencék vízminőségét gyakrabban ellenőrizzük, a vizek klórtartalmát megnöveltük.
 • A fürdő területén kérjük, használjon papucsot!
 • Medence használat előtt kérjük, minden esetben használják a zuhanyt, a medence igénybe vétele után pedig utófürdő javasolt.
 • A fürdő területén a medencéken kívül a nem egy háztartásban élők között 1,5 m, a vízben legalább 2 méter védőtávolság javasolt!

 

Kérjük Vendégeinket, hogy figyeljenek maguk és társaik egészségére, tartsák be az előírásokat, hisz ez mindannyiunk érdeke! 

A 194/2021 Kormányrendelet értelmében amennyibe a vendég a védettségi igazolványát a szállodába / étterembe vagy a fürdőbe való bejelentkezéskor ill. érkezéskor nem tudja bemutatni a szálloda/fürdő köteles a szolgáltatást megtagadni, a vendéget nem fogadhatja.

Legyen Ön is az elsők között, akik újra élvezhetik az igazi, hamisítatlan BARACKOS vendégszeretetet! Foglaljon szállást most!