Nyári fürdőzés

A jó idő beköszöntével indul be nálunk igazán az élet! Szabadtéri medencéink környéke gyerekzsivallyal telik meg, kikerülnek a nyugágyak, kinyitnak a büfék, hamisítatlan strandhangulat lesz úrrá a fürdőn.

Az élményfürdő jól elkülönül a nyugalmasabb gyógymedencéktől, itt mindenki egy kicsit őrült lehet. A gyerekeket rengeteg élményelem és játszótér várja, a felnőtteket többek között pezsgőágy, víz alatti buzgárok, álló testmasszázs kényeztetik két strandmedencénkben. A legnagyobb kedvenc pedig mi más lenne, mint a júliusban nyíló, vagány, ötemeletes CSÚSZDAPARK!

A fantasztikusan zöld, virágos környezetben igazázn üdítő a díjmentesen használható napágyak és napernyők alatt egy hűsítő koktélt szürcsölgetve pihenni és ha megéhezünk, ízletes strandételekből vagy házias fogásokból válogathatunk.

Egy tökéletes strandolós nap után pedig nincs is jobb, mint a Tisza partján egy nagy sétát tennni vagy kerékpározni egyet. Az biztos, hogy ez a barátságos kisváros, TISZAKÉCSKE, örök élményt nyújt az ide látogatóknak!

 
Gyógy- és Élményfürdő 40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
4 db
szauna és gőzfürdő
 
21 db
kényeztető wellness szolgáltatás
 
vagány
csúszdapark

Aktuális ajánlataink