Forró oázis télvíz idején

Szűkös wellness részleg helyett nálunk egy egész fürdőkomplexum várja!

A rendezvényekhez kapcsolódó szabadidőben remek lehetőségeket kínál a Barack Gyógy- és Élményfürdő, amely szállodánkból fedett folyosón keresztül közelíthető meg, de apartmanjainkból is néhány percnyi sétával elérhető.
Legyen szó egy hosszú értekezlet utáni lazításról, vízi tematikájú csapatépítő programról vagy egy éjszakai fürdőparty-ról, hatalmas medencéink és belső tereink, impozáns szaunavilágunk és széleskörű wellness kezeléseink a biztosíték rá, hogy senki ne unatkozzon.

A hideg téli esték igazán sajátos hangulatot kölcsönöznek a szabad ég alatt gőzölgő medencéknek, s ilyenkor különösen jól esik éjszakába nyúlóan elidőzni a meleg vízben.
Éjszakai fürdőzés programunk a fürdő zárását követően (vasárnaptól csütörtökig 21 órától, pénteken és szombaton 22 órától) igényelhető zártkörűen csoportok részére, amelyet különféle programokkal teszünk még élvezetesebbé.

Választható programok:

  • Zenés est DJ-vel: Party a medencében? Nálunk ez is megvalósítható! A csapat igényeinek megfelelően összeválogatott zenék végtelen tárházát biztosítjuk egy igazi csapatépítő bulihoz.
  • Vízi kvíz: Igazi kihívást rejtő feladatok, amelyben a csapatok fürdőzés közben, egy pohár bor társaságában oldhatják meg a játékvezető olykor vicces, olykor furfangos feladványait.
  • Vízi mozi: Rendhagyó mozi, ahol a medence a nézőtér és ahol hatalmas kivetítőn élvezheti a csapat a közösen kiválasztott filmet.
  • Csapatépítő szauna szeánsz: Hogyan reagál a csapat az izzasztó helyzetekre? Itt minden kiderül! Testi-lelki-szellemi felüdülés, immunerősítés, bőrápolás egy izgalmas program keretibe csomagolva. Vajon a sörös vagy a pálinkás felöntés lesz a kedvenc?
  • Barack wellness kezelések: Egy frissítő masszázs vagy egy kényeztető fényterápiás kádfürdő igazi testi-lelki feltöltődés mindenki számára. Válasszon wellness szolgáltatásaink repertoárjából!

Kérje létszámra szabott egyedi ajánlatunkat!

Sokrétű szállásajánlat
Barack Thermal Hotel & Spa
50 szoba
Thermal Apartmanok
13 apartman
Natura Apartmanok
12 apartman
Thermal Camping
104 parcella

Ínyenc ajánlatunk

Barack Bár és Étterem

Elegáns és kellemes enteriőr, kedves és figyelmes felszolgálás, különleges, finom és fantáziadús ételek. A látványkandalló mellett bort kortyolgatva megáll az idő a Barack Étteremben.

Tovább

Thermal Étterem és Kávézó

Pizzák, pikáns grillételek, saláták – jól esik itt elidőzni két fürdőzés, vagy kezelés között, egyszerűen kényelmes, otthonos.

Tovább

 
Gyógy- és Élményfürdő
40.000 M2-en
 
10 db
medence
 
5 db
szauna és gőzfürdő
 
vagány
csúszdapark
online
jegyvásárlás

Szállástípusok

Barack Thermal Hotel & Spa

Finom elegancia 4 csillagos környezetben, amely egyszerre otthonos és kényelmes.

Tovább
Barack Natura Apartmanok

Skandináv design és saját fűtött medence egy intim, meghitt rejtekben

Tovább
Barack Thermal Apartmanok

Természetközeli pihenés, pár lépésre a medencéktől, mégis privát környezetben

Tovább
Barack Thermal Camping

Szabadságérzés és kényelem, közel a fürdő létesítményeihez

Tovább

Segíthetünk?

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!
Üzenet küldése
Ajánlatkérés

Barack wellness kezelések

Egy frissítő masszázs vagy egy kényeztető fényterápiás kádfürdő valódi testi-lelki feltöltődés mindenki számára. Válasszon wellness szolgáltatásaink repertoárjából!