NÁLUNK EGYIK SEM JELENT AKADÁLYT!

A Barack Thermal Resort professzionális technikai háttérrel nyújt komplex szolgáltatást hagyományos és kombinált rendezvényekhez egyaránt!

Hagyja ránk a szervezés gondját, bízzon mindent tapasztalt csapatunkra!

Kétségtelen, hogy 2020 alapjaiban rajzolta át a céges rendezvények kereteit, azonban van, ami még mindig a régi. Ezek az események – legyen szó tréningről, konferenciáról, csapatépítésről vagy gálavacsoráról - továbbra is nélkülözhetetlen marketingeszközei a dolgozói lojalitásnak és a vállalati partnerek, ügyfelek elérésének.

A motiváció tehát mit sem változott, az új helyzet viszont új igényeket állított fel, hiszen egyik pillanatról a másikra csöppent szótárunkba az eddig ismeretlen fogalom: hibrid rendezvény.

Létjogosultsága napjainkban megkérdőjelezhetetlen és sejthető, hogy hosszútávon belopja magát a vállalati kultúrákba.

Az élő és virtuális élmények kombinálása ideális opciót jelent abban az esetben, ha a helyszínen jelenlévőket és az irodában, home office-ban maradó munkatársakat, vagy távolabbi lokációkban lévő partnereket is egy időben szeretnénk elérni.

De mitől több vagy kevesebb, mint egy hagyományos esemény?

Azon túl, hogy kiküszöbölhetők a távolság okozta akadályok és a résztvevői létszámnak sem kell határt szabni, a hibrid műfaj legfőbb előnye, hogy rendkívül költséghatékonyan szervezhető.

Ugyanakkor semmi esetben sem pótolja a személyes találkozás varázsát, holott a rendezvények célja elsősorban az, hogy közösen átélt pillanatokkal összehozza a kollégákat, üzlettársakat.

Dobszóra evezni együtt egy sárkányhajóban, szakmázni egy finom bor társaságában, áttáncolni az estét a kedvenc slágereinkre – mindez továbbra is az élő rendezvények privilégiuma lesz.

Ugye, hogy izgalmasan hangzik?

Amit kínálunk:

  • Megrendelőink igényeihez könnyedén alakítható, impozáns rendezvényterem
  • Modern technikai eszköztár
  • Streaming szolgáltatás a rendezvény online közvetítéséhez
  • Profi hang- és képtechnika
  • Széleskörű szállás- és vendéglátási szolgáltatások
  • Szakmai háttértámogatás a tervezéstől a lebonyolításig

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégánk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Vissza az aktualitásokhoz