Időpont(ok):
2024. 06. 22.  (szombati napokon)

Négykezes halvacsora – terasznyitó

16:00 - Fiero koktélbemutató
17:00 -  A vacsora kezdete

Ötfogásos vacsora estünk fő témája és apropója a nyár kezdete. Ételkülönlegességeinken keresztül egy világkörüli utazásra invitáljuk Önöket, miközben 5 nemzetet érintünk. Az ételek kiváló elkészítéséről nem mások gondoskodnak, mint executive séfünk Karnok Tamás és a Konyhafőnök első szériájának győztese Kiss Kálmán.

Amuse Bouche - Lengyelország

Szépiás kenyér, rákvaj, sibirskaya kaviár

Soup - Spanyolország

Gazpacho shot, garnéla ceviche

Main I. - Szerbia

Rombuszhal, kalamári, juhsajt, zeller, zöldborsó

Main II. - Ausztrália

Chilei süllő, spárga, burgonya, tojás, miso

Dessert - Japán

Taiyaki, anko, tonkabab mousse, lime, tejropogós

Minden fogás után 1 pohár borral kedveskedünk a vendégeinknek.

A vacsora ára: 26.900 Ft/fő

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit azt alábbi telefonszámon tehet meg: +36 76 541 100.

SZÁLLÁSFOGLALÁS esetén a halvacsorán való részvétel díja kedvezményes.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják.

Vissza a Programajánlóhoz

Programnaptár